H κόρη της Εβελίνας Παπούλια σε σπάνια εμφάνιση με τον πατέρα της, Γιώργο Λιάντο [εικόνες] - iefimerida.gr

H κόρη της Εβελίνας Παπούλια σε σπάνια εμφάνιση με τον πατέρα της, Γιώργο Λιάντο [εικόνες]

Η Αφροδίτη Λιάντου μαζί με τη μητέρα της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, με τον πατέρα της, Γιώργο Λιάντο.

Μπαμπάς και κόρη έδωσαν το παρών στην στην παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Χωμενίδη «Ο Φοίνικας» και πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

Η Αφροδίτη σπουδάζει στο Λονδίνο και η ομοιότητά της με τη μητέρα της, Εβελίνα, είναι εκπληκτική.

Η Εβελίνα Παπούλια έχει δηλώσει στο παρελθόν για τη σχέση της με την κόρη της: «Είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές.

Σαν μητέρα είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη.

Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πώς θα επιβιώσει μόνη της».

Δείτε την σπάνια εμφάνιση της Αφροδίτης Λιάντου με τον πατέρα της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ