Η αστυνομία ζητά συγγνώμη από τον συμπαίκτη του Αντετοκούμπο -Τον έριξαν κάτω με τέιζερ - iefimerida.gr

Η αστυνομία ζητά συγγνώμη από τον συμπαίκτη του Αντετοκούμπο -Τον έριξαν κάτω με τέιζερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγγνώμη από τον Στέρλινγκ Μπράουν των Μιλγουόκι Μπάκς ζήτησε η τοπική αστυνομία, για αλόγιστη χρήση βίας μετά από τροχαίο.

Το περιστατικό συνέβη στις 26 Ιανουαρίου. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον αφροαμερικανό παίχτη και του ζήτησαν το δίπλωμά του γιατί είχε παρκάρει παράνομα.

Ο μπασκετμπολίστας ζήτησε από τον αστυνομικό να μην τον ακουμπάει και ο αστυνομικός με τη σειρά του να του ζητάει να κάνει πίσω. Ο Μπράουν ρώτησε γιατί, και στη συνέχεια έδωσε το δίπλωμά του. Υστερα, οι τέσσερις αστυνομικοί ζήτησαν από τον Μπράουν να βγάλει τα χέρια του από τις τσέπες του. Τα πράγματα ξαφνικά ξέφυγαν με τους αστυνομικούς να ορμάνε στον μπασκετμπολίστα να τον ρίχνουν στο έδαφος και έναν από αυτόν να φωνάζει «ρίξτου με το taser». Στη συνέχεια ο Μπράουν ακούγεται να υποφέρει από το ηλεκτρικό ρεύμα που τον διαπέρασε. Μάλιστα, ένας ασταυνομικός φαίνεται να κοροϊδεύει τον Μπράουν εξηγώντας σε έναν άλλον αστυνομικό τι είχε συμβεί: «Ηταν μα@@@ας και προσπαθούσε να κρύψει κάτι. Και τώρα λέει "είμαι παίχτης των Μπακς, μπλα, μπλα, μπλα. Και τι με αυτό;».

«Το αστυνομικό τμήμα διεξήγαγε έρευνα η οποία αποκάλυψε ότι οι άνδρες του ενήργησαν απαράδεκτα και ήδη έχουν επιβληθεί πειθαρχικές ποινές. Ζητάω συγγνώμη που η υπόθεση κλιμακώθηκε σε αυτό το επίπεδο» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Μιλγουόκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιλγουόκι Μπακς Στέρλινγκ Μπράουν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ