Το Sportage αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση και νέους diesel κινητήρες - iefimerida.gr

Το Sportage αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση και νέους diesel κινητήρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Sportage είναι παγκοσμίως best seller για την Kia, η οποία προχώρησε στην ανανέωσή του, με την επανασχεδίαση της μάσκας και των προφυλακτήρων του, ενώ αλλαγές έχουν γίνει και στα LED φώτα ημέρας που πλέον έχουν άλλη εμφάνιση.

H έκδοση GT διαθέτει αντίστοιχα νέους συνδυασμούς ενώ καινούργιες είναι και οι ζάντες των 16 έως και 19 ιντσών. Στο εσωτερικό διαφοροποιήσεις υπάρχουν στον πίνακα οργάνων και στο τιμόνι, ενώ έχουν αναβαθμιστεί τα συστήματα υποβοήθηση με νέα, όπως το Smart Cruise Control με Stop&Go, το Around View Monitor, το Driver Attention Warning κ.λπ.

Ενδιαφέρον είναι πως το Sportage κινείται πλέον από τον πιο καθαρό κινητήρα πετρελαίου που έχει παρουσιάσει στη μέχρι τώρα ιστορία της η Kia. Είναι ο 1.6 CRDi της σειράς U3, ο οποίος αντικαθιστά τον παλαιότερο 1.7 CRDi, καλύπτει την προδιαγραφή Euro 6d TEMP και αποδίδει 115 και 136 ίππους. Στην πιο ισχυρή έκδοσή του συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις και με τετρακίνηση.

Προς το παρόν δεν διαθέτει το ήπιο υβριδικό (mild hybrid) σύστημα EcoDynamics+. Θα το αποκτήσει στην πορεία, όπως άλλωστε και οι turbo κινητήρες βενζίνης των 1.600 κυβικών. Έτσι ο πρώτος κινητήρα της Kia με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V είναι ο diesel των 2.000 κυβικών, ο οποίος σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές WLTP εκπέμπει 4% λιγότερο CO2 (η απόδοσή του θα ανακοινωθεί στη συνέχεια).

Το Sportage αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση και νέους diesel κινητήρες  | iefimerida.gr 0
Το Sportage αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση και νέους diesel κινητήρες  | iefimerida.gr 1
Το Sportage αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση και νέους diesel κινητήρες  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sportage diesel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ