Ο Μικ Τζάγκερ έχει αδελφό -Είναι 70 ετών, ξεκινά περιοδεία και έχει φανατικό κοινό [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μικ Τζάγκερ έχει αδελφό -Είναι 70 ετών, ξεκινά περιοδεία και έχει φανατικό κοινό [βίντεο]

Εχουν παίξει και μαζί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κρις, που είναι ο μικρότερος, λέει ότι «δεν ανταγωνίζεται» τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Μικ Τζάγκερ, ενώ και οι δύο ξεκινούν παράλληλες τουρνέ σε Βρετανία και Ευρώπη.

Οι Rolling Stones εγκαινίασαν τη βρετανική τουρνέ τους πριν από τρία βράδια. Ο μικρότερος Τζάγκερ - είναι 70, ο αδελφός του είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος - ξεκινά και αυτός τη δική του περιοδεία.

Με 100 συνθέσεις, ηχογραφημένες, στο σακίδιό του και φανατικούς οπαδούς, δεν ανταγωνίζεται τον αδελφό του. Το ότι, τον επόμενο μήνα, δίνει συναυλία στο Βερολίνο την ίδια βραδιά που δίνουν συναυλία οι Stones είναι απλή σύμπτωση.


«Πολλοί συνήθιζαν να λένε "δεν ήξερα ότι ο Μικ Τζάγκερ είχε αδελφό". Σε επισκιάζει κάποιος τόσο διάσημος. Θα μπορούσε να είναι μειονέκτημα, αλλά δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν είναι ανταγωνισμός» δήλωσε στην The Daily Mirror ο Κρις.

Για το πώς μεγάλωσαν μαζί είπε ότι «δεν ήταν και πολύ cool να λες, την εποχή του punk, ότι σου άρεσαν οι Rolling Stones».
Ο Μικ Τζάγκερ έχει παίξει με τον αδελφό του, αλλά ο Κρις είπε ότι θα ήταν ένας «... εφιάλτης» αν ήταν και οι δύο στο ίδιο συγκρότημα: «Θα καταλήγαμε να μισούμε ο ένας τον άλλον».

Κρις Τζάγκερ, φωτογραφία: wikipedia

Αφηγήθηκε, επίσης, ότι ο μπαμπάς τους ήθελε να γίνουν δάσκαλοι και οι δυο τους -ωραία, χρειάζεται δυνατή φαντασία να σκεφτεί κανείς τον Μικ Τζάγκερ μπροστά σε μαυροπίνακα-, αλλά διευκρίνισε ότι οι γονείς ήταν «σωστοί» όταν η φήμη αγκάλιασε τα παιδιά.
«Ο Μικ τους "φιλοδώρησε" με πάρα πολλά ξενύχτια. Εμένα, με στήριζαν πάρα πολύ. Κάποιος γνωστός του πατέρα μου του λέει μια μέρα "Τζον, πώς είναι αυτός ο γιος σου;". Κι ο πατέρας μου απάντησε: "Ποιος απ' τους δυο; Έχω δύο"» αφηγήθηκε ο Κρις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ