Ο γιος του Γούντι Αλεν στο πλευρό του πατέρα του: Η μητέρα μου πίσω από τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση - iefimerida.gr

Ο γιος του Γούντι Αλεν στο πλευρό του πατέρα του: Η μητέρα μου πίσω από τους ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μόουζες Φάροου, ο υιοθετημένος γιος του Γούντι Αλεν και της Μία Φάροου, στάθηκε στο πλευρό του πατέρα του, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της αδελφής του για σεξουαλική επίθεση.

Με ένα blog σχεδόν 5.000 λέξεων, ο Μόουζες επανέλαβε παλιότερες κατηγορίες σε βάρος της μητέρας του, για σωματική κακοποίηση σε βάρος του ίδιου και των άλλων παιδιών της, ενώ υποστηρίζει ότι εκείνη εξανάγκασε την κόρη της, Ντίλαν, να κατηγορήσει τον Αλεν για επίθεση.

Ο Μόουζες Φάροου υπογραμμίζει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά νιώθει ότι πλέον δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλός απέναντι στις «ανακριβείς και παραπλανητικές» επιθέσεις σε βάρος του πατέρα του, καθώς «εξακολουθεί να καταδικάζεται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε».

Το 2014 η Ντίλαν Φάροου, υιοθετημένη κόρη του Γούντι Αλεν, σε επιστολή της ισχυριζόταν ότι ο σκηνοθέτης την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 7 ετών. «Η Ντίλαν ήταν μόνη της με τον Γούντι στο διαμέρισμά του αμέτρητες φορές για χρόνια, χωρίς ούτε μια υπόνοια απρέπειας, κι όμως, κάποιοι θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι στα 56 του ξαφνικά αποφάσισε να γίνει παιδεραστής, σε ένα σπίτι γεμάτο επιθετικούς ανθρώπους με την εντολή να τον παρακολουθούν σαν γεράκια», γράφει στο blog του ο Μόουζες Φάροου. Οι ισχυρισμοί της Ντίλαν Φάροου επανήλθαν στην επικαιρότητα όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Στο κείμενό του ο Μόουζες Φάροου κατηγορεί την μητέρα του για σωματική κακοποίηση, αναφέροντας ότι τον χαστούκιζε και του έκανε πλύση εγκεφάλου. «Για όλους μας, η ζωή στο σπίτι της μητέρας μου ήταν αδύνατη αν δεν έκανες ακριβώς αυτό που σου έλεγε, όσο αμφισβητήσιμη κι αν ήταν η απαίτηση», γράφει.

Κάτι ανάλογο είχε γράψει και σε βιβλίο του, που είχε δημοσιευθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε η Μία Φάροου είχε δηλώσει: «Ο Μόουζες έχει αποκόψει ολόκληρη την οικογένεια, συμπεριλαμβανόμενης και της πρώην συζύγου του που ήταν έγκυος όταν έφυγε. Είναι θλιβερό και ακατανόητο ότι τα επινοεί αυτά, ίσως για να ευχαριστήσει τον Γούντι. Μας λείπει και τον αγαπάμε πολύ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ