Ο Ομπάμα γονατιστός μπροστά στην Μισέλ, της βγάζει την καλτσοδέτα -«Ακόμη το διασκεδάζουμε» [εικόνα]

Εχουν περάσει 25 χρόνια από τη μέρα που η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα ένωσαν τις ζωές τους, αλλά το ζευγάρι ακόμη το διασκεδάζει.

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε, από τον γάμο του ζεύγους τον Οκτώβριο του 1992, ο Ομπάμα είναι γονατιστός μπροστά της, ενώ εκείνη κάθεται σε καρέκλα, και της βγάζει την καλτσοδέτα, όπως προβλέπει το... έθιμο.

Παρότι αμφότεροι χαμογελούν, η τελετή... απειλήθηκε, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στην ανάρτησή της. «Δεν μπορείτε να το καταλάβετε από αυτή τη φωτογραφία, αλλά ο Μπαράκ ξύπνησε την ημέρα του γάμου μας με ένα άσχημο κρυολόγημα. Με κάποιο τρόπο, μέχρι τη στιγμή που τον συνάντησα στην εκκλησία, ως εκ θαύματος είχε εξαφανιστεί και καταλήξαμε να χορεύουμε σχεδόν όλη τη νύχτα. 25 χρόνια αργότερα, ακόμη διασκεδάζουμε, ενώ δουλεύουμε σκληρά για να χτίσουμε τη σχέση μας και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Δεν μπορώ να φανταστώ να έκανα αυτή την τρελή κούρσα με κάποιον άλλον», έγραψε.

You can’t tell it from this photo, but Barack woke up on our wedding day in October, 1992 with a nasty head cold. Somehow, by the time I met him at the altar, it had miraculously disappeared and we ended up dancing almost all night. Twenty five years later, we’re still having fun, while also doing the hard work to build our partnership and support each other as individuals. I can’t imagine going on this wild ride with anybody else.

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on May 23, 2018 at 4:03am PDT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Μισέλ Ομπάμα γάμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ