ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Αλμπάνη

Την παραχώρηση του Χρήστου Αλμπάνη στην ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ενημέρωσε επίσημα πως έκανε αποδεκτή την νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, διατηρώντας παράλληλα ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%. Τέλος, οι δύο ομάδες συμφώνησαν πως εφόσον οι κιτρινόμαυροι αποφασίσουν στο μέλλον να δώσουν δανεικό τον Αλμπάνη, αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην ομάδα της Ριζούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της. Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Επίσης, το… τυπικό της υπόθεσης σχετικά με την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια ολοκλήρωσε σήμερα η ΑΕΚ. Οπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι» κατατέθηκαν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της Λας Πάλμας.

Τέλος, ο Ούγκο Κάιπερς οδεύει προς την ΑΕΚ και μία ακόμη ένδειξη πως η μεταγραφή ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες ήρθε σήμερα. Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την αποστολή για το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στα Τρίκαλα για την τελευταία αγωνιστική της Football League και ο Βέλγος επιθετικός είναι εκτός. «Ο άνθρωποι του Εργοτέλη θέλησαν να προστατευόσουν τον παίκτη ελέω τις μεταγραφής του η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αποστολής από τον κρητικό σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αλμπανης λιβαγια Απόλλων Σμύρνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ