Ο Λεωνίδης πήρε το βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι» από την Τουρκία - iefimerida.gr

Ο Λεωνίδης πήρε το βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι» από την Τουρκία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελλάδα τιμήθηκε στο πρόσωπο του Βαλέριου Λεωνίδη, μέσα στην Τουρκία.

O Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην ετήσια εκδήλωση της Ολυμπιακής Επιτροπής της Τουρκίας για την απονομή των βραβείων Fair Play του 2017. Ο κ. Καπράλος παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους του Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Βαλέριου Λεωνίδη, επειδή παρέστη στην κηδεία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου για να πει το «τελευταίο αντίο» στον μεγάλο του αντίπαλο.

Η στάση του Λεωνίδη ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα επίδειξης «ευ αγωνίζεσθαι», όπως επεσήμαναν τα μέλη της Επιτροπής Fair Play και γι' αυτό πήρε το Μεγάλο Βραβείο, στην τελετή που έγινε στην Κωνσταντινούπολη. Ο κ. Καπράλος μετά την παραλαβή του βραβείου από τον Πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής της Τουρκίας Ουγκούρ Ερντενέρ, επισήμανε την αξία του αθλητισμού ως μέσου για να φέρνει πιο κοντά λαούς και χώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαλέριος Λεωνίδης βραβείο Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ