Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο ποδοσφαιριστής της Μπόλτον - iefimerida.gr

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο ποδοσφαιριστής της Μπόλτον

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο ποδοσφαιριστής της Μπόλτον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καρδιακή προσβολή την ώρα του αγώνα υπέστη ο Φαμπρίς Μουάμπα και κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τότεναμ για το Κύπελλο Αγγλίας σύμφωνα με τους γιατρούς.

Οι επόμενες 24 ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τον Φαμπρίς Μουάμπα και δίνει μάχη για να κρατηθεί ζωή όπως τόνισε και ο προπονητής του στην Μπόλτον, Όουεν Κόιλ.

«Είναι αρκετά κρίσιμες ώρες. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να το ξεπεράσει. Οι επόμενες 24 ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του ο οποίος, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο όταν διαπίστωσαν την σοβαρότητα της κατάστασης του Μουάμπα.

«Από χθες συνεχώς στην ομάδα λαμβάνουμε μηνύματα στήριξης για τον ποδοσφαιριστή μας και ευχές για ανάρρωση. Ευχόμαστε όλοι να προσευχηθούμε για να ξεπεράσει τον κίνδυνο ο Φαμπρίς», πρόσθεσε ο Κόιλ.

Η Μπόλτον, με τη σειρά της, προσπαθεί να υποστηρίξει με κάθε τρόπο τον ποδοσφαιριστή της στη μάχη που δίνει για να μείνει στη ζωή, αλλά και την οικογένειά του στις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ