«Εριξαν κάτω τον Μπουτάρη, εκεί φοβήθηκα για τη ζωή του»- Η συγκλονιστική κατάθεση στο δικαστήριο - iefimerida.gr

«Εριξαν κάτω τον Μπουτάρη, εκεί φοβήθηκα για τη ζωή του»- Η συγκλονιστική κατάθεση στο δικαστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σόκαρε η κατάθεση στο δικαστήριο της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψούς Γούλα, όταν μίλησε για τη στιγμή της επίθεσης εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη. Φοβήθηκα για την ζωή του, είπε..

Η κυρία Γούλα που προσπαθούσε να προστατέψει τον Γιάννη Μπουτάρη το απόγευμα του Σαββάτου, είπε στο δικαστήριο όπου δικάζονται οι 3 απο τους 4 συλληφθέντες για την επίθεση:

«Ξαφνικά έγινε ένα ντου. Ξεκινάμε για το αυτοκίνητο και αρχίζουν να χτυπούν τον δήμαρχο και έριχναν αντικείμενα.. Κι εγώ δέχθηκα χτυπήματα» είπε η κυρία Γούλα. Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, στάθηκε και η ίδια στην στιγμή που ο δήμαρχος έπεσε κάτω: «Εκεί πραγματικά τρόμαξα. Εκεί πραγματικά φοβήθηκα για την ζωή του δημάρχου».

Ο αστυνομικός που βρίσκεται πάντα δίπλα στον Γιάννη Μπουτάρη για την ασφάλεια του, κατέθεσε και αυτός στο δικαστήριο. «Σαν να δόθηκε το σύνθημα και άρχισαν να μας περικυκλώνουν και να ρίχνουν κλωτσιές στα πόδια».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπουτάρης πόντιοι Γούλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ