Συνέχισε ό,τι άφησες μισό – Ο ευρηματικός διαγωνισμός του Eviol Brain Function [βίντεο] - iefimerida.gr

Συνέχισε ό,τι άφησες μισό – Ο ευρηματικός διαγωνισμός του Eviol Brain Function [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμη απαιτητική μέρα έφτασε στο τέλος της. Δουλειά, παιδιά, σκυλιά – γατιά, μαγείρεμα, σιδέρωμα, όλα περιλαμβάνονται στην καθημερινότητα μιας σύγχρονης γυναίκας.

Το πρόγραμμα εξαντλητικό. Η εργασία απαιτητική κι εκεί που νομίζεις πως θα γυρίσεις στο σπίτι να ξεκουραστείς έστω και για λίγο, σε περιμένουν δύο χαρούμενα μουτράκια που θέλουν παιχνίδια. Δεν τους αδικείς. Σκέφτεσαι όμως, πως σε περιμένει σιδέρωμα, μαγείρεμα για την επόμενη μέρα κι ένα σπίτι που κι αυτό θέλει να βάλεις το χεράκι σου για να «μαζευτεί» λίγο. Αργά το βράδυ φτάνει η πολυπόθητη στιγμή που επιτέλους θα χαλαρώσεις για λίγο. Και τότε σκέφτεσαι αν όντως έτσι την είχες φανταστεί τη ζωή σου. Διαπιστώνεις, για πολλοστή φορά, πως δεν κάνεις τίποτα για σένα. Πού είναι όλα εκείνα τα όνειρα που είχες για να μάθεις μια ξένη γλώσσα, ένα μουσικό όργανο ή να παρακολουθήσεις εκείνα τα μαθήματα χορού που τόσο λαχταρούσες;

Θυμάσαι ότι το πρωί, πηγαίνοντας στη δουλειά, αγόρασες ένα συμπλήρωμα διατροφής Eviol Brain Function (ιδανικό για την τόνωση της νοητικής ικανότητας) για να σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις και τις καθημερινές ανάγκες.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο πέφτεις πάνω σε αναρτήσεις που λένε πως το συγκεκριμένο συμπλήρωμα σε καλεί να πιστέψεις στα όνειρά σου και να μην τα παρατάς ποτέ. Και σκέφτεσαι: «Την σκέψη μου διαβάζει;». Και τι σχέση έχει ένα συμπλήρωμα διατροφής με τα όνειρα; Και με μια μικρή έρευνα στην ιστοσελίδα synexise.gr, διαπιστώνεις πως το Eviol Brain Function διοργανώνει ένα διαγωνισμό με έπαθλο 3.000 ευρώ - ένα κίνητρο για να πραγματοποιήσεις αυτό που δεν ξεκίνησες ποτέ ή που είχες αφήσει μισό.

Συνέχισε ό,τι άφησες μισό – Ο ευρηματικός διαγωνισμός του Eviol Brain Function [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Διαγωνισμός του Eviol Brain Function
Αν θέλεις λοιπόν, κι εσύ να συνεχίσεις ένα εκπαιδευτικό, ερευνητικό ή ακόμη και ένα καλλιτεχνικό όνειρο που δεν κατάφερες ποτέ να ολοκληρώσεις, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό που διοργανώνει το συμπλήρωμα διατροφής Eviol Brain Function στο site synexise.gr και να κερδίσεις ακόμη και 3.000 ευρώ για να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.


Κι αν δεν είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει τα 3.000 ευρώ, υπάρχουν κι άλλα αξιόλογα δώρα όπως ένα Apple Macbook, για να προχωρήσεις την επόμενη μεγάλη ή μικρή ιδέα που θα σου έρθει, ένα iPhone8, 2 οικιακά πλανητάρια για να εξερευνήσεις τα άστρα μέσα στο σπίτι σου, 2 τηλεσκόπια, 5 Kindle E-reader και 5 Garmin Smartband ή μια δωροεπιταγή 500 ευρώ για αεροπορικά εισιτήρια.

Πως μπορείς να πάρει μέρος στο διαγωνισμό
Ακολουθώντας μια πολύ απλή διαδικασία. Μπαίνεις στο site synexise.gr, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και τον 4ψήφιο κωδικό παρτίδας (LOT) που θα βρεις στη βάση της συσκευασίας Eviol Brain Function και παίρνεις μέρος στην κλήρωση.

Συνέχισε ό,τι άφησες μισό – Ο ευρηματικός διαγωνισμός του Eviol Brain Function [βίντεο]  | iefimerida.gr 1



Τι είναι το Eviol Brain Function
Το EVIOL BRAIN FUNCTION είναι το συμπλήρωμα διατροφής που εμπεριέχει συστατικά που ενισχύουν την πνευματική απόδοση, παράγεται στην Ελλάδα, είναι ιδανικό για περιόδους εξετάσεων και απαιτητικής πνευματικής εργασίας και είναι το πρώτο σε προτίμηση συμπλήρωμα διατροφής στην κατηγορία του στην Ελλάδα.

Αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό θρεπτικών συστατικών Ginkgo biloba, φωσφατιδικής σερίνης, γλουταμίνης, τυροσίνης, αργινίνης, συμπλέγματος υδατοδιαλυτών βιταμινών Β και βιταμίνης Ε και συνεισφέρει στην πνευματική συγκέντρωση και στην τόνωση της νοητικής ικανότητας.

Το Ginkgo biloba που περιέχει είναι ένα φυτικό εκχύλισμα που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ειδικά στα μικρά αγγεία του εγκεφάλου, διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και συντελεί στη φυσιολογική γνωστική και νοητική λειτουργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ