Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν πάτησε το πόδι της στα γενέθλια του Καρόλου, όπου είχαν πάει ο Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ - iefimerida.gr

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν πάτησε το πόδι της στα γενέθλια του Καρόλου, όπου είχαν πάει ο Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έκαναν χθες την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους μετά το γάμο, στο πάρτι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, για τα 70ά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου.

Οσο λαμπερή κι αν ήταν η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, όμως, άλλο τόσο εκκωφαντική ήταν η απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν πάτησε το πόδι της στα γενέθλια του Καρόλου, όπου είχαν πάει ο Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 0
Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν πάτησε το πόδι της στα γενέθλια του Καρόλου, όπου είχαν πάει ο Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 1

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χθες την ίδια ώρα που δινόταν το πάρτι έδινε μια ομιλία σε εκδήλωση για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων που έγιναν στο Μάντσεστερ πριν ένα χρόνο και κόστισαν τη ζωή σε 22 άτομα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έδωσε μια ομιλία για να τιμήσει τα θύματα και στη συνέχεια άφησε ένα σημείωμα στο Δέντρο της Ελπίδας, ένα μνημείο στο οποίο αφήνουν σημειώματα για τα θύματα.

Η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, δεν ήταν στο πλευρό του. Πού λοιπόν βρισκόταν και γιατί δεν βρέθηκε στο πάρτι του Καρόλου;

Τυπικά η Κέιτ Μίντλετον είναι σε άδεια, λόγω της γέννας της στις 23 Απριλίου. «Παραδοσιακά οι νέες γαλαζοαίματες μαμάδες παίρνουν έξι μήνες άδεια από τις επίσημες εκδηλώσεις στις οποίες πρέπει να δίνουν το παρόν», εξηγεί ο βασιλικός βιογράφος Ντούνκαν Λαρκόμπ στο Bazaar. «Ο γάμος στον οποίο πήγε το περασμένο Σάββατο δεν είναι επίσημη βασιλική υποχρέωση, ήταν οικογενειακό γεγονός. Για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις διαλέγει η ίδια σε ποιες θα πηγαίνει», λέει.

Ωστόσο, κατά τον βασιλικό βιογράφο ο λόγος που δεν παρέστη η Κέιτ Μίντλετον στα χθεσινά γενέλθια του πρίγκιπα Καρόλου ήταν διαφορετικός και πολύ πιο ουσιαστικός και βαθύς. Ήθελε να αφήσει όλο το χώρο στο νεόνυμφο ζευγάρι στην πρώτη του εμφάνιση ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ. «Αυτό επέτρεψε στην νέα δούκισσα να ευχαριστηθεί την πρώτη της βασιλική υποχρέωση μετά το γάμο».

«Έτσι και αλλιώς οι γιορτές για τα γενέθλια της βασίλισσας και του διαδόχου θεωρούνται κάτι σαν αγγαρεία. 2.000 άτομα προσπαθούν να προσεγγίσουν και να μιλήσουν σε έναν γαλαζοαίματο», συμπληρώνει, τονίζοντας ότι δεν τον εκπλήσσει το γεγονός ότι δεν πήγε η Κέιτ στα χθεσινά γενέθλια.

Η επόμενη φορά που θα δούμε δημοσίως την Κέιτ Μίντλετον θα είναι πιθανότατα στα γενέθλια της βασίλισσας τον Ιούνιο. «Αν θέλει όμως μπορεί να μην βγει καθόλου από το παλάτι μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο».

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν πάτησε το πόδι της στα γενέθλια του Καρόλου, όπου είχαν πάει ο Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 2
Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν πάτησε το πόδι της στα γενέθλια του Καρόλου, όπου είχαν πάει ο Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 3
Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν πάτησε το πόδι της στα γενέθλια του Καρόλου, όπου είχαν πάει ο Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ