Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική ο Μουάμπα - iefimerida.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική ο Μουάμπα

Φαμπρίς Μουάμπα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάρρευση του Φαμπρίς Μουάμπα στον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Μπόλτον οφείλεται σε καρδιακή προσβολή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται.

Η κατάσταση του 23χρονου μέσου της Μπόλτον είναι κρίσιμη και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «London Chest Hospital». Ο Μουάμπα κατέρρευσε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση Τότεναμ-Μπόλτον στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Το ιατρικό επιτελείο προσπάθησε επί δέκα λεπτά με ανανήψεις και απινιδωτή να τον επαναφέρει, καθώς η καρδιά του είχε σταματήσει και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως ήταν λογικό, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χάουαρντ Γουέμπ ανέβαλλε τον αγώνα, με το παιχνίδι να βρίσκεται στο 1-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ