Η Μπρουκ Σιλντς με κατακόκκινο μαγιό στα 52 της, κολάζει [εικόνες]

Μπορεί να είναι 52 ετών, αλλά η Μπρουκ Σιλντς δεν παύει να γοητεύει τον ανδρικό πληθυσμό. Κι αυτή τη φορά, θέλει να δείξει πως ακόμη και σε αυτή την ηλικία, η γυναίκα μπορεί να νιώθει όμορφα με το σώμα της.

Για το λόγο αυτό συμμετέχει στη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας μαγιό «Swimsuits for All», που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους σώματος.

"After 50 years in the spotlight, I can confidently say that my 'Power Suit' is being in my own skin, showing my body and not hiding it." America's sweetheart, @BrookeShields, embraces her #PowerSuit. Will you? See the campaign via link in bio.

A post shared by Swimsuits For All (@swimsuitsforall) on May 21, 2018 at 8:00am PDT


Στην τελευταία αυτή καμπάνια, με τον τίτλο «Power Suit», η εταιρεία αξιοποίησε μια ομάδα γυναικών ηλικίας από 30 έως 67 ετών για να δείξει την τελευταία της κολεξιόν σε μαγιό. Και πρωταγωνίστρια σε αυτήν είναι η θρυλική Μπρουκ Σιλντς.

A post shared by Swimsuits For All (@swimsuitsforall) on May 21, 2018 at 7:30am PDT


Σε ηλικία 52 ετών, το μοντέλο και ηθοποιός φορά ένα κόκκινο μπικίνι σε μια σειρά φωτογραφιών και φαίνεται απίστευτη. Η Σιλντς ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση αλλά παραδέχεται πως δεν ένιωθε πάντα τόσο σίγουρη για το σώμα της.

A post shared by Swimsuits For All (@swimsuitsforall) on May 21, 2018 at 11:30am PDT


«Μεγαλώνοντας κάτω από αυτή την πίεση, ένιωθα πάντα ανασφαλής στο σώμα μου... Και τώρα, 50 χρόνια στο προσκήνι9ο, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως το δικό μου Power Suit είναι στο δέρμα μου, δείχνοντας το σώμα μου και όχι κρύβοντάς το. Χαίρομαι που το μοιράζομαι αυτό με αυτές τις γυναίκες που έχουν κάνει την ίδια συνειδητοποίηση με μένα» ανέφερε η Σιλντς.

A post shared by Swimsuits For All (@swimsuitsforall) on May 21, 2018 at 11:42am PDT


Το διάσημο μοντέλο είναι μία από τις πέντε γυναίκες που εμφανίζονται στην εκστρατεία – όλες προέρχονται από διαφορετικά επαγγέλματα, είναι σε διαφορετικές ηλικίες και έχουν διαφορετικούς σωματότυπους. Το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει την 67χρονη επαγγελματία κολλυμβήτρια Πατ Γκάλαντ Τσαρέτ, την 30χρονη reality star Άντζελα Σάιμονς, την 37χρονη νοσοκόμα Κέιτι Ντιουκ και την 30χρονη Άσλεϊ Γκράχαμ.

A post shared by Swimsuits For All (@swimsuitsforall) on May 22, 2018 at 3:34pm PDT

A post shared by Swimsuits For All (@swimsuitsforall) on May 22, 2018 at 11:25am PDT

A post shared by Swimsuits For All (@swimsuitsforall) on May 22, 2018 at 7:28am PDT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ