Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Κλόε Καρντάσιαν είναι ένας ροζ παράδεισος [εικόνες] - iefimerida.gr

Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Κλόε Καρντάσιαν είναι ένας ροζ παράδεισος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μικρή κόρη της Κλόε Καρντάσιαν πριν ακόμη γεννηθεί, είχε δεχτεί πολλά δώρα. Όταν η μητέρα της Τρου ήταν ακόμη στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, είχε κάνει ένα baby shower με κόστος των δώρων που δέχτηκε τόσο για την ίδια όσο και για το μωρό να φτάνει στα 90.000 δολάρια.

Και φαίνεται πως η Κλόε εξακολουθεί να κακομαθαίνει την μικρή κόρη της, η οποία αν και είναι μόλις ενός μήνα έχει ίσως την πιο ονειρεμένη και πολυτελή κρεβατοκάμαρα που μπορείς να φανταστείς.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Mar 2, 2018 at 7:13pm PST

Τη Δευτέρα, η Κλόε έδωσε στους θαυμαστές της μια πρώτη ματιά στο δωμάτιο της κόρης της, αναρτώντας νέες φωτογραφίες από το ροζ υπνοδωμάτιο με μια κουβέρτα Hermes, μαζί με μια κούνια που κοστίζει 4.500 δολάρια.

Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Κλόε Καρντάσιαν είναι ένας ροζ παράδεισος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Κλόε Καρντάσιαν είναι ένας ροζ παράδεισος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Έχω εμμονή με το παιδικό κρεβάτι της Τρου» έγραψε η νέα μαμά, με το όνομα της εταιρείας, κάνοντας την ιστοσελίδα της Nursery Works να καταρρέει από τις πωλήσεις και φυσικά η συγκεκριμένη κούνια να έχει εξαντληθεί. «Είναι θηλυκή αλλά και μοντέρνα, αυτό που εκφράζει και όλο το υπνοδωμάτιο».

Η Κλόε μοιράστηκε επίσης στο Insta Story και ένα κοντινό πλάνο του βελούδινου ροζ κουνελιού και στο σεντόνι με τα ροζ φλαμίνγκο που καλύπτει το στρώμα της κούνιας.

Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Κλόε Καρντάσιαν είναι ένας ροζ παράδεισος [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει την πλήρη βοήθεια της αδερφής της Κιμ Καρντάσιαν στην επιλογή των επίπλων αλλά και σε όλα τα θέματα γύρω από τη μητρότητα.

«Η Κιμ χρησιμοποιεί την ίδια κούνια και την εμπιστεύομαι» είπε η Κλόε, προσθέτοντας πως αυτή και η Κιμ έχουν έρθει πιο κοντά πρόσφατα και μοιράζονται τις κοινές τους εμπειρίες για την ανατροφή των μωρών τους. «Ήταν ο άγγελός μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ήταν τόσο ενθαρρυντική. Είμαστε μαμάδες μωρών στην ίδια περίπου ηλικία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ