Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα ήταν μία... άλλη -Η μεγάλη αλλαγή [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα ήταν μία... άλλη -Η μεγάλη αλλαγή [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μέγκαν Μαρκλ, κατά πολλούς έφερε έναν διαφορετικό αέρα στο παλάτι, δίνοντας μια πιο «επαναστατική» χροιά ακόμα και με το στιλ της.

Ωστόσο, στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά τον γάμο, η δούκισσα του Σάσεξ έκανε μια κλασική, βρετανική εμφάνιση που θύμισε πολύ Κέιτ Μίντλετον.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν παρέστησαν σε πάρτι για τον πρίγκιπα Κάρολο, αφιερωμένο στο φιλανθρωπικό του έργο και τη συμμετοχή του σε σώματα των ενόπλων δυνάμεων, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 70ά του γενέθλια.

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα ήταν μία... άλλη -Η μεγάλη αλλαγή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η δούκισσα του Σάσεξ για την εμφάνισή της επέλεξε ένα φόρεμα από το brand Goat, που αγαπά και η Κέιτ Μίντλετον, σε ροζ παλ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με υπέροχο καπέλο του Philip Treacy και ασορτί παπούτσια. Επέλεξε δηλαδή... μονοχρωμία ένα βασικό χαρακτηριστικό των βασιλικών εμφανίσεων. Η Κέιτ Μίντλετον, η βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και η Καμίλα σχεδόν πάντα, δείχνουν με κάθε τους εμφάνιση την προτίμησή τους στη μονοχρωμία αποφεύγοντας αφενός τα εμπριμέ και αφετέρου με το να ντύνονται από την κορυφή ως τα νύχια με φορέματα, μαντό, παπούτσια και καπέλα σε ακριβώς την ίδια απόχρωση.

Επιπλέον, η Μέγκαν Μαρκλ απαρνήθηκε την σπορ τσάντες, που συνήθιζε, και κράτησε ένα κλασσικό clutch του brand Wilbur & Gussie, ενώ εντύπωση έκανε το ότι επέλεξε να φορέσει καλσόν. Χειμώνα καλοκαίρι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φορούν καλσόν. Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Νοέμβριο, στην ανακοίνωση του αρραβώνα, είχε εμφανιστεί χωρίς καλσόν ξενίζοντας. Πολλοί είχαν πει ότι απλά... δεν την είχαν ενημερώσει από το παλάτι. Σε κάθε περίπτωση, στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα συμμορφώθηκε με τους κανόνες του παλατιού και έβαλε καλσόν.

Πάντως, ακόμα και τα αξεσουάρ της ήταν πιο... βασιλικά και όχι χίπστερ, όπως συνήθιζε, κακθώς η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα λεπτό διαμαντένιο βραχιόλι και σκουλαρίκια της Βελγίδας σχεδιάστριας Vanessa Tugendhaft, αξίας 1.400 λιρών.

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα ήταν μία... άλλη -Η μεγάλη αλλαγή [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα ήταν μία... άλλη -Η μεγάλη αλλαγή [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η επίδραση που έχει η βασιλική οικογένεια στην Μέγκαν είναι ήδη προφανής, δείχνοντας πως και εκείνη προσαρμόζεται με άνεση στο νέο της ρόλο.

Ο στιλίστας των σελέμπριτις Lucas Armitage δήλωσε στο Femail: «Εδώ βλέπουμε την Μέγκαν ως γαλαζοαίματη για πρώτη φορά και είναι αξιοσημείωτο πως έχει ανεβάσει το παιχνίδι. Σπάνια την έχουμε δει να είναι τόσο ταιριαστή και να φοράει ένα χρώμα με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις επιλέγοντας τη μονοχρωμία».

Οπως προσθέτει, το φόρεμα είναι άψογο και το απλό μανίκι αποπνέει συντηρητισμό, ενώ είναι κατάλληλο για τον ανοιξιάτικο καιρό.

Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα ήταν μία... άλλη -Η μεγάλη αλλαγή [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα ήταν μία... άλλη -Η μεγάλη αλλαγή [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της εμφάνιση ως δούκισσα ήταν μία... άλλη -Η μεγάλη αλλαγή [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ