Πήρε εξιτήριο ο Σκριπάλ -Αγνωστος ο τόπος διαμονής του - iefimerida.gr

Πήρε εξιτήριο ο Σκριπάλ -Αγνωστος ο τόπος διαμονής του

skripal
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ρωσική κρατική τηλεόραση παρουσίασε χθες Δευτέρα συνέντευξη με μια γυναίκα την οποία παρουσίασαν ως τη μητέρα του ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκεί Σκριπάλ που έπεσε θύμα δηλητηρίασης στη Βρετανία.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Σεργκεί Σκριπάλ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονταν για διάστημα μεγαλύτερο των δύο μηνών αφότου δηλητηριάστηκε με νευροπαραλυτικό παράγοντα. Εκτότε δεν έχει εμφανισθεί δημόσια και δεν αποκαλύπτεται ο τόπος διαμονής του.

Η γυναίκα δήλωσε στη συνέντευξη της ότι δεν μίλησε με τον γιό της από τότε που εισήχθη στο νοσοκομείο και απηύθυνε έκκληση στις βρετανικές αρχές να επιτρέψουν στον Σκριπάλ να της τηλεφωνήσει.

Όπως η ίδια ισχυρίσθηκε έχει να δει τον γιό της 14 χρόνια και θέλει να τον συναντήσει για να τον σφίξει στην αγκαλιά της . Σκουπίζοντας τα δάκρυα της , η γυναίκα είπε ότι είναι 90 ετών και πως η ίδια δεν συνιστά για κανέναν κίνδυνο.

Ούτε οι βρετανικές αρχές, ούτε η κόρη του Σκριπάλ μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφέρει ότι η μητέρα του Σεργκέι Σκριπάλ ζει μέχρι σήμερα.

Πηγή: VOA-ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ ΣΚΡΙΠΑΛ υπόθεση Βρετανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ