Φίλιπ Τρέισι: Ο άνθρωπος πίσω από τα πιο εντυπωσιακά καπέλα στον βασιλικό γάμο της Αγγλίας - iefimerida.gr

Φίλιπ Τρέισι: Ο άνθρωπος πίσω από τα πιο εντυπωσιακά καπέλα στον βασιλικό γάμο της Αγγλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τον πολυσυζητημένο βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, -αναμφίβολα είναι ο γάμος της χρονιάς-, αλλά και τους διάσημους καλεσμένους που παρευρέθηκαν και έδωσαν λίγη από την λάμψη τους στο παραμύθι, δεν μπορεί παρά να χαζέψει κανείς τα εντυπωσιακά, ιδιαίτερα και σπάνια καπέλα των γυναικών σε κάθε γωνιά του κάστρου Windsor.

Ο Φίλιπ Τρέισι δεν φέρει τυχαία τον τίτλο του Άγγλου ευγενή. Ο ιρλανδικής καταγωγής σχεδιαστής και δημιουργός των πιο εντυπωσιακών και περίτεχνων καπέλων γεννήθηκε το 1967 στο Ahascragh, στην επαρχία Galway στη Δυτική Ιρλανδία και ήδη από πολύ μικρή ηλικία η αγάπη του για την μόδα και συγκεκριμένα τα καπέλα, ήταν μεγάλη και από ό,τι φάνηκε στην συνέχεια ασταμάτητη. Υπάρχει ένα υπέροχο σημείο της επίσημης βιογραφίας του Φίλιπ Τρέισι που αναφέρει ότι μεγάλωσε στο δρόμο που περνούσε έξω από την εκκλησία του χωριού και συγκινεί.

Εκεί στο αγρόκτημά τους στην επαρχία της Ιρλανδίας, βρήκε σπίτι η φαντασία του που μετατράπηκε νωρίς σε αστείρευτη δημιουργικότητα.

Δείτε την συνέχεια της προσωπικής ιστορίας του Φίλιπ Τρέισι και δείτε εντυπωσιακές δημιουργίες του, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΙΛΙΠ ΤΡΕΙΣΙ καπέλα βασιλικός γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ