Κοντονής για τις επιθέσεις Ρουβίκωνα: «Γίνονται οι καλύτεροι κήρυκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας» - iefimerida.gr

Κοντονής για τις επιθέσεις Ρουβίκωνα: «Γίνονται οι καλύτεροι κήρυκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας»

Φωτογραφία αρχείου: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σαφή τρόπο καταδίκασε τις ενέργειες του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ και σε συμβολαιογράφο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

«Επιθέσεις και δολιοφθορές όπως αυτή εναντίον του Συμβουλίου της Επικρατείας ή αυτή εις βάρος συμβολαιογράφου, αποτελούν ενέργειες προσβολής των δημοκρατικών θεσμών» αναφέρει σε δήλωση του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ανάλογες ενέργειες.

«Οι αγελαίες πρακτικές βίας είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, δημιουργούν κλίμα φόβου στους πολίτες και γίνονται οι καλύτεροι κήρυκες της ακροδεξιάς προπαγάνδας» επισημαίνει ο υπουργός και καταλήγει «Οι δημόσιοι και δικαστικοί λειτουργοί δεν θα πτοηθούν από αυτές τις συμπεριφορές, συνεχίζοντας να ασκούν εντίμως τα καθήκοντά τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ