Σόου από Λεμπρόν κόντρα στους Σέλτικς, ισοφάρισαν σε 2-2 οι Καβαλίερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Σόου από Λεμπρόν κόντρα στους Σέλτικς, ισοφάρισαν σε 2-2 οι Καβαλίερς [βίντεο]

Ασταμάτητος ο Λεμπρόν Τζέιμς/Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΛεΜπρόν Tζέιμς ήταν εκπληκτικός (44 πόντοι) στο Game 4 κόντρα στους Σέλτικς και οι Καβς επικράτησαν με 111-102, ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών Ανατολής σε 2-2.

Ο «Βασιλιάς» ήταν απολαυστικός με 44 πόντους, βοηθώντας τους... ιππότες να προστατεύσουν την έδρα τους. Ακόμα είχε 5 ριμπάουντ και 7 λάθη.

Oι Καβς ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους του στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν με 68-53, έχοντας 6/11 τρίποντα, σε ένα διάστημα που ο ΛεΜπρόν μέτρησε 22 ποντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Κέλτες πάλεψαν για την ανατροπή, αλλά οι Καβς άντεξαν και έφτασαν στη νίκη.

Για τους νικητές εκτός του ΛεΜπρόν, ο Κόρβερ είχε 14 , ο Τόμπσον είχε 13 με 12 ριμπάουντ, ο Χιλ σημείωσε 13, ενώ ο Λοβ μέτρησε 9 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα ο Μπράουν είχε 23, ο Τέιτουμ είχε 17, ο Ροζίερ είχε 16 πόντους, 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Χόρφορντ σημείωσε 15 με 7 ριμπάουντ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΒΑ Λεμπρόν Καβαλίερς Σέλτικς Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ