Θεσσαλονίκη: Συγκροτήθηκε επιτροπή που θα εξετάσει πρόταση για το μέλλον της ΕΥΑΘ - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Συγκροτήθηκε επιτροπή που θα εξετάσει πρόταση για το μέλλον της ΕΥΑΘ

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καθεστώς λειτουργίας της ΕΥΑΘ, τις εξελίξεις που αφορούν την εταιρεία και τη σχετική νομοθεσία, εξέτασε σήμερα επιτροπή, που συγκροτήθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), προκειμένου να επεξεργαστεί εναλλακτική πρόταση για το μέλλον της ΕΥΑΘ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΠΕΔ-ΚΜ, «η πρόταση της Επιτροπής, που συγκροτήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της ΠΕΔ-ΚΜ στο Δήμο Χαλκηδόνας, αφορά στη δημιουργία συνεργατικού σχήματος διαχείρισης του νερού, η οποία θα παρουσιαστεί στους δημάρχους των 11 Δήμων της Θεσσαλονίκης που εξυπηρετούνται από τα δίκτυα της ΕΥΑΘ και στη συνέχεια θα τεθεί σε διαβούλευση με τα κατά τόπους Δημοτικά Συμβούλια και τις τοπικές κοινωνίες».

Στην Επιτροπή συμμετέχουν οι Δήμαρχοι Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης και Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ-ΚΜ, Μιχάλης Ξανθόπουλος και οι εκπρόσωποι των 54 Φορέων και Κινημάτων για τη Συνεργατική Διαχείριση του νερού της Θεσσαλονίκης, Κώστας Μαριόγλου, Λάζαρος Αγγέλου και Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΑΘ Θεσσαλονίκη Δήμοι επιτροπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ