Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι τρέχει στα βιβλιοπωλεία της πόλης αυτή την εβδομάδα;

Ποια βιβλία παρουσιάζουν οι εκδότες; Ποιους συγγραφείς μπορούμε να γνωρίσουμε από κοντά;

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος στο Επί Λέξει

Οι εκδόσεις Κέδρος και το Επί Λέξει παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Βαγγέλη Ραπτόπουλου «Ο άνθρωπος που έκαψε την Ελλάδα». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Χλόη Κολύρη, ψυχίατρος, η Τίνα Μανδηλαρά, δημοσιογράφος και ο Χαράλαμπος Πουλόπουλος, καθ. πανεπιστημίου. Στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει, στις 7.30 το βράδυ (Ακαδημίας 32, Αθήνα)

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Η Ίριδα Καλβά στο βιβλιοπωλείο Bell books

Οι εκδόσεις Bell παρουσιάζουν το μυθιστόρημα της Ίριδας Καλβά «Το Μυστικό Τάγμα».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι ηθοποιοί Ζαχαρίας Ρόχας και Μέλπω Ζαρόκωστα.

Στο βιβλιοπωλείο Bell books, στις 6 το απόγευμα (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα)

Ο Χρήστος Χωμενίδης στο Public στο Σύνταγμα

Οι εκδόσεις Πατάκη και το Public παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Χρήστου Χωμενίδη «Φοίνικας». Διαβάζουν και συνομιλούν με τον συγγραφέα ο Βασίλης Παπαβασιλείου, σκηνοθέτης και ηθοποιός και η Γωγώ Μπρέμπου, ηθοποιός. Στο Public café, στις 9 το βράδυ (Κ. Σερβίας 1, Σύνταγμα)

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Γιάννης Ευθυμιάδης στο Ωδείο Αθηνών

Οι εκδόσεις Ίκαρος παρουσιάζουν την ποιητική σύνθεση του Γιάννη Ευθυμιάδη «ΠατρΕίδα»

μέσα από έναν κύκλο τραγουδιών του συνθέτη Κωνσταντίνου Γρηγορίου. Τα μελοποιημένα αποσπάσματα της έκδοσης θα ερμηνεύσουν η Σοφία Παπαδημητροπούλου (σοπράνο) και ο Μιχάλης Ψύρρας (βαρύτονος). Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Δημήτρης Κούκος. Ο Γιάννης Ευθυμιάδης θα διαβάσει αποσπάσματα του έργου. Στο Ωδείο Αθηνών, αίθουσα Άρης Γαρουφάλης, στις 8 Το βράδυ (Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19, Αθήνα)

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ο Μάνος Κοντολέων και ο Θανάσης Τριαρίδης στο Λεμόνι στο Θησείο

Οι εκδόσεις Πατάκη και το Λεμόνι παρουσιάζουν τα βιβλία «Η Κασσάνδρα στη Μαύρη Άμμο» του Μάνου Κοντολέων και «Ο άνεμος σφυρίζει στην Κουπέλα» του Θανάση Τριαρίδη. Με τους δύο συγγραφείς θα συνομιλήσει ο Ο κριτικός λογοτεχνίας Κώστας Καλημέρης. Αποσπάσματα από τα μυθιστορήματα θα διαβάσει η ηθοποιός Άννα Γεραλή. Στο βιβλιοπωλείο Λεμόνι, στις 8 το βράδυ (Ηρακλειδών 22, Θησείο)

Ο Δημήτρης Μπουραντάς στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Μπουραντά «Ηγεσία» από τη σειρά «Μικρές Εισαγωγές». Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στις 6 το απόγευμα (Β. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα)

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Πασχαλία Τραυλού στον Ιανό

Οι εκδόσεις Διόπτρα και ο IANOS παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα της Πασχαλίας Τραυλού «Θεοί από στάχτη». Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας Ελένη Τσαμαδού. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν η ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα και ο ηθοποιός-συγγραφέας Αλμπέρτο Εσκενάζυ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς. Στον Ιανό, στις 8.30 το βράδυ (Σταδίου 24, Αθήνα)

Συναντήσεις με συγγραφείς στην Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιβλία συγγραφείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ