H Kατερίνα Λέχου φόρεσε τον ιδανικό συνδυασμό για μια καλοκαιρινή συναυλία [εικόνες] - iefimerida.gr

H Kατερίνα Λέχου φόρεσε τον ιδανικό συνδυασμό για μια καλοκαιρινή συναυλία [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σημαντική ερμηνεύτρια. Δύο μεγάλες συναυλίες. Πλήθος κόσμου.

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου, η Λάρα Φαμπιάν ταξίδεψε τους θεατές που κατέκλυσαν το Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, με την αισθαντική φωνή της.

Και στις δύο συναυλίες, το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από τον τηλεοπτικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Κατερίνας Λέχου. Η Κατερίνα Λέχου, για μια ακόμα φορά, έκανε τη διαφορά με το άψογα δουλεμένο στιλ της που προσαρμόζεται στο ύφος της εκάστοτε εκδήλωσης στην οποία δίνει το παρών.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε σε επίσημη πρεμιέρα στο Εθνικό θέατρο επιλέγοντας λευκό blazer, μαύρη παντελόνα και τοπ με μαύρη διαφάνεια. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός που λατρεύει τις νεανικές πινελιές στα outift που επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις της μάς (υπεν)θύμισε την διαχρονική αξία ενός αλάνθαστου συνδυασμού.

Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου στη συναυλία της Λάρα Φαμπιάν, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Λέχου Λάρα Φαμπιάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ