Τσίπρας: Μέχρι το Μουντιάλ θα έχουμε τελειώσει με προαπαιτούμενα και αξιολόγηση - iefimerida.gr

Τσίπρας: Μέχρι το Μουντιάλ θα έχουμε τελειώσει με προαπαιτούμενα και αξιολόγηση

Φωτογραφία αρχείου: ΓτΠ ANDREA BONETTI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έναρξη του Μουντιάλ επιστράτευσε ο Αλέξης Τσίπρας για να αποκαλύψει στους δημοσιογράφους μέχρι πότε θα έχει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα προκειμένου να ολοκληρωθεί η τέταρτη αξιολόγηση.

Ο πρωθυπουργός πήγε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον ειδικό γραμματέα της Βουλής Κώστα Βασιλάκη.

Παρόντες στο γραφείο του ειδικού γραμματέα ήταν και κοινοβουλευτικοί συντάκτες με αποτέλεσμα να στηθεί ολιγόλεπτο πηγαδάκι. Οταν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον ρώτησαν για τον τρόπο με τον οποίο θα ψηφιστούν τα μέτρα και αν θα πάνε στη Βουλή με την κλασική μέθοδος του κατεπείγοντος ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Φέτος θα έχουμε θερινά».

Τότε ένας από τους ποδοσφαιρόφιλους κοινοβουλευτικούς συντάκτες υπενθύμισε πως φέτος υπάρχει και το Μουντιάλ. «Σωστό» είπε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε γελώντας: «Αρχίζει και νωρίς φέτος. Κι έχει τρία παιχνίδια την ημέρα. Πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τότε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ Αλέξης Τσίπρας αξιολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ