Βίντεο: Δείτε τον Μπουτάρη να παρακολουθεί τον ξυλοδαρμό του - iefimerida.gr

Βίντεο: Δείτε τον Μπουτάρη να παρακολουθεί τον ξυλοδαρμό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Γιάννη Μπουτάρη συνάντησε πριν λίγο ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση τους ο επικεφαλής του Ποταμιού παρακολούθησε το Δημοτικό Συμβούλιο και ανέβασε στο instagram το παρακάτω βίντεο όπου ο δήμαρχος βλέπει το βίντεο με τους προπηλακισμούς του.

Ο Γιάννης Μπουτάρης παρακολουθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης το βίντεο από την επίθεση εναντίον του.

A post shared by Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) on May 21, 2018 at 7:11am PDT

Για την ανάγκη δημιουργίας κοινού πολιτικού μετώπου κατά της βίας έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης, έπειτα από τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού έχει ως εξής:

Να μη μείνουμε στα αυτονόητα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός Έλληνας που επικροτεί τα όσα συνέβησαν στη σκιά του Λευκού Πύργου. Το θέμα όμως είναι να προχωρήσουμε και λίγο παραπάνω. Να δείξουμε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με όλους αυτούς που εκφράζουν τη βία, αλλά και εκείνους που ετοιμάζουν αυτούς που εκφράζουν τη βία.

Είναι μια μεγάλη και δύσκολη πορεία, γιατί το συνηθισμένο είναι να είμαστε όλοι εναντίον της βίας των άλλων. Εμείς λοιπόν πιστεύουμε ότι μπορούμε να βγάλουμε τη βία από την ελληνική κοινωνία και σ’ αυτή την πράξη πρέπει με σοβαρότητα να «σκύψουν» όλες οι πολιτικές δυνάμεις.

Ο διχασμός είναι μια παλιά υπόθεση που δεν μπορεί να «ξαναφυτρώνει» στη χώρα και βέβαια στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλευρό του Γιάννη Μπουτάρη που - όρθιος και όχι φοβισμένος - συνεχίζει τη δουλειά του στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

A post shared by Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) on May 21, 2018 at 7:21am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ