Τρόμος στον αέρα: Τουρκικό αεροσκάφος με 226 επιβάτες έκανε βουτιά 9.500 μέτρων [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρόμος στον αέρα: Τουρκικό αεροσκάφος με 226 επιβάτες έκανε βουτιά 9.500 μέτρων [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σ’ ένα κατάμεστο επιβατικό αεροσκάφος τουρκικής εταιρείας όταν μετά από ξαφνική απώλεια πίεσης στην καμπίνα έπεσε 9.500 μέτρα μέσα σε μόλις πέντε λεπτά!

Τα παιδιά ούρλιαζαν τρομοκρατημένα όταν έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και το Airbus 321 με τους 226 επιβάτες και το οκταμελές πλήρωμα έκανε ανεξέλεγκτη βουτιά ενώ πετούσε από την Αττάλεια προς το Τσελιαμπίνσκ στα ρωσικά Ουράλια.

Τελικά το αεροπλάνο της Onur Air, μιας αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους με έδρα την Κωνσταντινούπολη, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Βόλγκογκραντ στη νότια Ρωσία.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε τερματικό σταθμό, και αρκετοί χρειάστηκαν ψυχολογική υποστήριξη μετά το τρομερό συμβάν, αλλά και ιατρική περίθαλψη, αφού υπέφεραν από πονοκεφάλους και προβλήματα με την πίεσή τους.

Φωτογραφία: acebook.com/agafonov.alexs

«Ήταν τόσο τρομακτικό. Ο κόσμος στο αεροπλάνο πανικοβλήθηκε. Όλοι κοιμόντουσαν όταν έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και τα παιδιά άρχισαν να ξεφωνίζουν», είπε μία επιβάτις. «Πέσαμε από τα 10.000 στα 500 μέτρα μέσα σε πέντε λεπτά, πολύ τρομακτικό», σχολίασε ένας άλλος.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες το αεροσκάφος αντιμετώπισε κάποια μηχανική βλάβη.

Τρόμος στον αέρα: Τουρκικό αεροσκάφος με 226 επιβάτες έκανε βουτιά 9.500 μέτρων [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Οι τοπικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστωθεί τι προκάλεσε το πρόβλημα. Οι επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους προς το Τσελιαμπίνσκ με άλλο αεροσκάφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ ONUR AIR Βόλγκογκραντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ