Ο συριζαίος Χάρρυ Κλυνν -Οι υπερβολές ενός χαρισματικού κωμικού [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο συριζαίος Χάρρυ Κλυνν -Οι υπερβολές ενός χαρισματικού κωμικού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρ’ ολίγον υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές του 2015, κάπου τα χάλασαν, αλλά ο γνωστός περφόρμερ ήταν ιδιαίτερα συνεπής στα social media και περνούσε γενεές δεκατέσσερις όποιον ήταν αντίπαλος του συγκεκριμένου κόμματος.

«Αρνητή της ποντιακής γενοκτονίας Νίκο Φίλη, είσαι το όνειδος της Αριστεράς!», είχε γράψει κάποια στιγμή, ο ποντιακής καταγωγής Χάρρυ Κλυνν.


Όταν ο Μανόλης Γλέζος άρχισε να επικρίνει τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέλαβε δράση ο κωμικός για να γράψει: «Τα μόνα μπράβο που θα εισπράξεις στην προκειμένη περίπτωση θα είναι από τα κατάλοιπα της Σαμαρικής ακροδεξιάς και τα χειροκροτήματα από κάποια αποστεωμένα κομμουνιστοειδή κρουπούσκουλα που υπάρχουν, για να λένε μόνο ότι υπάρχουν».
«Βλάπτεις, δυστυχώς, σοβαρά την Αριστερά σύντροφε, την τραυματίζεις, κι εκεί που είναι να σηκωθεί για να σταθεί στα πόδια της, μπανγκ-μπανγκ την ξαναρίχνεις στο χώμα. Κουράστηκαν οι πολίτες να ακούνε πόσο δίκαιο έχεις εσύ και πόσο άδικο έχουν οι άλλοι… Πόσο "ήρωας" είσαι εσύ και πόσο δεν είναι οι άλλοι», συνεχίζει ο Χάρρυ Κλυνν και καταλήγει: «Αυτά τα λίγα είχα να σου πω σύντροφε, και πολύ θα λυπηθώ αν μάθω ότι δε σε στεναχώρησα… Πολύ θα λυπηθώ ακόμα και για την Αριστερά και για μένα και για τον Μανώλη Γλέζο».


Όταν τον έκοψαν από τα ψηφοδέλτια επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά με μέτρο: «Μετά από τα καταστροφικά μνημόνια με τα οποία οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας έβαλαν την Ελλάδα σε γύψο, στράφηκα προς αντί μνημονικά κόμματα όπως είναι το ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε δίνω όλη μου την στήριξη προς το κόμμα αυτό.
Προ πολύ καιρό ακόμα, το ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να τους στηρίξω στις επόμενες εκλογές καλή ώρα 25 Ιανουαρίου 2015 και με την υποψηφιότητα μου στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπου ζω , εργάζομαι , δραστηριοποιούμαι με πάθος και, το δέχτηκα. Μέχρι το μεσημέρι τις 9 Ιανουαρίου 2015 η εκλογική μου θέση κλείδωσε στην Θεσσαλονίκη όπως είχε συμφωνηθεί. Ωστόσο, το απόγευμα ενημερώθηκα ότι η εκλογική μου υποψηφιότητα μετακομίζει για την Β’ Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν ήταν στα σχέδια μου».


Το 2017 παρολίγο να πάρει θέση στην ΕΡΤ, αλλά πήραν πίσω τον διορισμό του στο διοικητικό συμβούλιο του κρατικού καναλιού, μετά τις αντιδράσεις.

Χάρρυ Κλυν οργισμένος το 2013: «Να παρακαλάνε να πάνε φυλακή...»

Το 2006 ο Χάρρυ Κλυν ηταν υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, αλλά δεν εξελέγη. Τότε τον στήριξε η ΝΔ, παρότι προερχόταν από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς. Στις εκλογές πήρε 38% αλλά έχασε από τον Χριστόδουλο Οικονομίδη που προερχόταν από το ΠΑΣΟΚ και κέρδισε τη μάχη με 45% από τον πρώτο γύρο

Επακολούθησε μια νέα υποψηφιότητα του Χάρρυ Κλυνν και το 2010, την οποία στήριξε υπογείως η ΝΔ που τη δεύτερη φορά δεν είχε τα ίδια αποτελέσματα: 22% και πάλι δεύτερος και χαμένος.

Στη συνέχεια ήρθε το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν οδήγησε πουθενά. Ο Τσίπρας στο πλαίσιο των πολιτικών ανοιγμάτων που επιχειρούσε ήθελε να τον κατεβάσει τόσο 2012 όσο και το 2015 ως υποψήφιο βουλευτή, όμως στην Εγνατίας, όπου είναι και η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, μόνο επανάσταση δεν έγινε. «‘Ή αυτός ή εμείς,» ήταν το τελεσίγραφο που έστειλαν τα μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης προς την Κουμουνδούρου. Ετσι ο Χάρρυ Κλυν κόπηκε από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάρρυ Κλυν συριζαίος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ