H Τζούλια αγελαδάρισσα! - iefimerida.gr

H Τζούλια αγελαδάρισσα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποφάσισε για λίγες μέρες να κάνει διακοπές το κορίτσι και να επιστρέψει στην φύση όπου εικάζεται ότι είχε σοβαρές συζητήσεις με... αγελάδες!

Σε φάρμα στην εξοχή κοντά στην Θεσσαλονίκη πέρασε τις μέρες του Πάσχα η Τζούλια Αλεξανδράτου σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast. H ξανθιά star ήταν καλεσμένη σε σπίτι γνωστού νευροχειρουργού (προφανώς συζητούν για την λοβοτομούλα που χρειάζεται άμεσα!) και ξεχύθηκε με την σαντρέ κόμη της στα γρασίδια και στα λειβάδια για να ποζάρει χαριτωμένα δίπλα σε αγελάδες που απολάμβαναν τα λίγα λεπτά δημοσιότητας στο πλευρό της Τζούλιας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αγελάδες εντυπωσιάστηκαν με την ευφυία της Τζούλιας και της υποσχέθηκαν ότι θα παρεβρεθούν με όλο το κοπάδι στην πρεμιέρα της επόμενης ταινίας της με την προυπόθεση αυτή να περιλαμβάνει και κτηνοβασίες!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ