ΣΥΡΙΖΑ: Να διαγράψει ο Μητσοτάκης τον Δήμαρχο Αργους που επιδοκίμασε την επίθεση σε Μπουτάρη - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Να διαγράψει ο Μητσοτάκης τον Δήμαρχο Αργους που επιδοκίμασε την επίθεση σε Μπουτάρη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει από στέλεχος του κόμματος τον Δήμαρχο Αργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο που επιδοκίμασε την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

Αναλυτικά:

«Η φασιστική επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη καταδικάστηκε επίσημα από τη Ν.Δ. Αυτή η επίσημη καταδίκη, όμως, δεν πτόησε το μέλος της Πολιτικής της Επιτροπής και δήμαρχο Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο, από το να αναρτήσει ένα επιεικώς άθλιο σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το στέλεχος της Ν.Δ. είχε το θράσος να γράψει "αυτή είναι η μοίρα των προδοτών", επιδοκιμάζοντας τον τραμπουκισμό του Γιάννη Μπουτάρη, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση έσβησε τη σχετική ανάρτηση.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποπέμψει το στέλεχος του κόμματός του, Δ. Καμπόσο, και να καταδικάσει έμπρακτα τις ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους. Κάθε άλλη στάση υπεκφυγής ή σιωπής επιβεβαιώνει την ομηρία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τους ακροδεξιούς εντός της Ν.Δ».

Ο κ. Δημήτρης Καμπόσος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε το εξής απίστευτο για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών.»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του argolika.gr ο κ. Καμπόσος κοινοποίησε από τη σελίδα «Ξύπνα Ελλάδα» το βίντεο της επίθεσης στον κ. Μπουτάρη, κάνοντας το προαναφερθέν αποτρόπαιο σχόλιο.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα από το ότι ο κ. Καμπόσος είναι πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Ήταν επίσης ομιλητής στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία. Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει καταδικάσει απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη.

 ΣΥΡΙΖΑ: Να διαγράψει ο Μητσοτάκης τον Δήμαρχο Αργους που επιδοκίμασε την επίθεση σε Μπουτάρη | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Μπουτάρης δήμαρχος Άργος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ