Πόσο μοιάζει αυτό το νυφικό του Βασίλη Ζούλια με της Μέγκαν Μαρκλ; Ο σχεδιαστής απορεί [εικόνες]

Το νυφικό του οίκου Givenchy της Μέγκαν Μαρκλ που πήρε πολύ θετικά σχόλια κάτι θύμισε σε έναν Ελληνα σχεδιαστή.

Ο λόγος για τον καταξιωμένο σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, ο οποίος έκανε τις συγκρίσεις και άφησε τους υπολοίπους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους..

Ο Βασίλης Ζούλιας έγραψε στο Instagram πως το νυφικό φόρεσε που φόρεσε η Μέγκαν μοιάζει με ένα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος σε μία από τις συλλογές του.\

Βάζοντας τα δύο νυφικά δίπλα δίπλα στην φωτογραφία, ο σχεδιαστής σχολίασε από κάτω: «Ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους. Από δεξιά το φόρεμα από το τελευταίο μας σόου με τίτλο «Το στέμμα» και από αριστερά η πριγκίπισσα».

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on May 19, 2018 at 7:25am PDT

Βέβαια, η δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή είχε κάποιες μικρές διαφορές με αυτό της Μαρκλ, όπως η ενσωματωμένη ζώνη στο νυφικό και οι πιέτες που αρχίζουν από εκεί και κάτω. Η μεγάλη ομοιότητα των δύο νυφικών δεν είναι άλλη από το άνοιγμα «χαμόγελο» στους ώμους.

Πάντως ανεξάρτητα την ομοιότητα ή όχι των δύο νυφικών, οι φίλοι του Βασίλη Ζούλια έσπευσαν σχολιάσουν υπέρ του σχεδιαστή με τους περισσότερους να αναφέρουν πως ο Έλληνας σχεδιαστής κάνει καλύτερες δημιουργίες από τον... Givenchy.

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on Apr 7, 2018 at 3:16pm PDT

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ