Δακρυσμένη, με σκουλαρίκι στη μύτη η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Δακρυσμένη, με σκουλαρίκι στη μύτη η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο [εικόνες & βίντεο]

Γάμος Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δάκρυα, δάκρυα και το σκουλαρίκι σκουλαρίκι για την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία ομολογουμένως ήταν πιο συγκινημένη από όλους τους παρευρισκόμενους στην εκκλησία.

Συγκεκριμένα, η Ντόρια Ράγκλαντ, φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα, το οποίο ήταν σεταρισμένο με την κάπα δια χειρός Oscar de la Renta, κέντρισε τα φλας των φωτογράφων όταν άρχισε να κλαίει από νωρίς, πριν καλά καλά δηλαδή φτάσει η νύφη, αλλά και πολλοί παρευρισκόμενοι.

Δακρυσμένη, με σκουλαρίκι στη μύτη η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο όσο συγκινημένη κι αν ήταν δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Βρετανικό Τύπο το σκουλαρίκι στην μύτη που φόρεσε ακόμη και την ημέρα του μεγάλου γεγονότος.

Δακρυσμένη, με σκουλαρίκι στη μύτη η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα, η Ντόρια πέρα από την σικ δημιουργία της, τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της και το ασημένιο κολιέ της, η ίδια φόρεσε και ένα μικρό διαμαντένιο σκουλαρίκι στην μύτη, το οποίο όμως έβγαζε μάτι.

Δακρυσμένη, με σκουλαρίκι στη μύτη η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Πάντως, ενώ αρκετοί ανέφεραν πως το σκουλαρίκι δεν ταίριαζε καθόλου για την περίσταση, πολλοί έσπευσαν να συγχαρούν την επιλογή της, αναφέροντας πως η ίδια δεν αρνήθηκε την προσωπική της αυτή επιλογή, δείχνοντας έτσι πως είναι ο εαυτός της ανεξαρτήτως περιστάσεων, ενώ άλλοι σχολίασαν πως πρέπει να είναι μία πολύ μοντέρνα μητέρα.

Δακρυσμένη, με σκουλαρίκι στη μύτη η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ στο γάμο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Αλλωστε και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε την δική της προσωπική πινελιά στην εμφάνιση της, προτιμώντας ένα πολύ απλό μακιγιάζ και φορώντας σκουλαρίκια που δεν ταίριαζαν τόσο με το νυφικό - αλλά της άρεσαν.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ