Stoiximan.gr Basket League: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και πέρασε στα ημιτελικά - iefimerida.gr

Stoiximan.gr Basket League: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε και στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και πέρασε στα ημιτελικά

PAOK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεράστιο «διπλό» στο ΟΑΚΑ, με το οποίο έγραψε το 2-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Α1 Ανδρών, που του χάρισε την πρόκριση στην τετράδα, πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 93-88 της ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ να μετρά το απόλυτο επί της Ένωσης στην εφετινή αγωνιστική περίοδο (2 νίκες στην κανονική περίοδο και 2 στα πλέι οφ) και πλέον να καλείται για το θαύμα στα ημιτελικά, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ένα δεκάλεπτο, το τρίτο, ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να εξασφαλίσει μία διαφορά ασφαλείας και να γράψει το 2-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ στην Α1 Ανδρών, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τους «4».

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 87-69 του Κολοσσού στη Ρόδο, και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ, το εμπόδιο του οποίου καλούνται να περάσουν με πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά.

Προκρίσεις για Ολυμπιακό και Προμηθέα Πατρών

Ένα ξέσπασμα του Ολυμπιακού στην τρίτη περίοδο ήταν αρκετό για τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να συμπληρώσουν τις απαιτούμενες δύο νίκες και να τυπώσουν «εισιτήριο» για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας το νικητή του ζευγαριού Προμηθέας-Λαύριo. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα με 88-67 από την έδρα της Κύμης, για την προημιτελική φάση των πλέι οφ, και πήραν με sweep την πρόκριση για την τετράδα.

Συνέχεια στην ξέφρενη πορεία του έδωσε ο Προμηθέας Πατρών, μετά το «διπλό» που σημείωσε στο Λαύριο και την πρόκριση του με «sweep» στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό. Οι Αχαιοί επικράτησαν με 79-77 της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, γράφοντας το 2-0 στη σειρά της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ και εξασφαλίζοντας μία θέση στους ομίλους του Basketball Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Stoiximan.gr Basket League play offs ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ