«Το ηθικό μας είναι ακμαίο» είπαν οι δύο στρατιωτικοί στον Μητροπολίτη Αδριανούπολης - iefimerida.gr

«Το ηθικό μας είναι ακμαίο» είπαν οι δύο στρατιωτικοί στον Μητροπολίτη Αδριανούπολης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη φορά συνάντησε τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στη φυλακή της Αδριανούπολης, ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος.

Η συνάντηση τους κράτησε περίπου μιάμιση ώρα και οι δύο στρατιωτικοί του είπαν πως ηθικό τους παραμένει ακμαίο, παρά την παρατεταμένη κράτηση, χωρίς καν την απαγγελία κατηγορητηρίου. Η ώρα τους περνά κυρίως διαβάζοντας.

Ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος, από την πλευρά του, παρέθεσε γεύμα επ' αφορμή του Ραμαζανίου των μουσουλμάνων σε θρησκευτικούς παράγοντες της Αδριανούπολης.

Κάλεσμα για το γεύμα έλαβε και ο δημοτικός υπάλληλος που είχε περάσει παράνομα τα σύνορα με εκσκαπτικό μηχάνημα. Ο υπάλληλος έδωσε το παρών με την οικογένειά του και περιέγραψε τον τρόπο που του φέρθηκαν οι ελληνικές αρχές: «σαν μουσαφίρη», έλεγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ