Οι συμπρωταγωνιστές της Μαρκλ όλοι μαζί για το... «τελευταίο δείπνο» [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι συμπρωταγωνιστές της Μαρκλ όλοι μαζί για το... «τελευταίο δείπνο» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συμπρωταγωνιστές της Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται ήδη στην Αγγλία ενόψει του πολυαναμενόμενου βασιλικού γάμου και χθες το βράδυ δείπνησαν όλοι μαζί.

Ο Πάτρικ Τζέι Άνταμς και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός Τρόιαν Μπελισάριο επισκέφθηκαν την παλαιότερη παμπ στην Αγγλία, ενώ ο Γκάμπριελ Μαχτ και η σύζυγός του Τζακίντα Μπάρετ εθεάθησαν στο Hyde Park.

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on May 17, 2018 at 1:00pm PDT

Χθες το βράδυ, ολόκληρο το καστ δείπνησε στο εστιατόριο Barn στο Sunningdale για να ευχηθούν στην Μέγκαν. Και ο Άνταμς, που υποδύθηκε τον σύντροφο της Μέγκαν στη σειρά, ανέβασε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram με τη λεζάντα: «Το τελευταίο δείπνο».

The last supper #royalwedding

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on May 18, 2018 at 4:03pm PDT

Λίγο αργότερα, ο Άνταμς έγραψε μερικά γλυκά λόγια για την Μέγκαν στο Twitter.

«Ετοιμάζομαι να πέσω για ύπνο τώρα και σκέφτομαι όλα την απόλυτα σουρεαλιστική και υπέροχη μέρα που η φίλη μου Μέγκαν θα έχει αύριο. Μέγκαν – όπου κι αν είσαι – είμαστε τόσο ευγνώμονες που είμαστε εδώ για να σας δούμε να κάνετε αυτό το μνημειώδες βήμα μαζί. Να αγαπάτε βαθιά ο ένας τον άλλον και να ζείτε καλά».

Going to bed now and thinking a lot about the strange surreal and wonderful day my friend Meghan is going to have tomorrow. Meghan - wherever you are - we are so grateful to be here to watch you both take this monumental step together. Love deeply and live well. #RoyalWedding

Οι Τζίνα Τόρες, Σάρα Ράφερτι και Ρικ Χόφμαν, είχαν προηγουμένως εμφανιστεί στην εκπομπή «Today» για να μιλήσουν για το γάμο.

A post shared by Sarah Rafferty (@iamsarahgrafferty) on May 13, 2018 at 9:54am PDT

«Νιώθουμε σαν οικογένεια. Ήμασταν φίλοι και έχουμε γίνει οικογένεια κατά κάποιον τρόπο. Είμαστε ακόμη οικογένεια, κι αυτή είναι μια θαυμάσια οικογενειακή συγκέντρωση» δήλωσε η Ράφερτι.

Yesterday #london #hydepark Today #guess

A post shared by Gabriel Macht (@iamgabrielmacht) on May 16, 2018 at 7:51am PDT

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καστ της σειράς θα παραστεί στην γαμήλια τελετή και στο γεύμα που είχε διοργανώσει η βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά όχι στην δεξίωση στο Frogmore House, που θα είναι σε πιο στενό κύκλο.

Επίσης, όπως έγινε χθες γνωστό, το καστ γνώριζε για τη σχέση της Μέγκαν με τον Χάρι προτού αποκαλυφθεί στο κοινό.

«Ξέραμε πως ήταν ενθουσιασμένη και υπήρχε λόγος για να μην το αποκαλύψουμε» δήλωσε η Τόρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρωταγωνιστές καστ SUITS Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ