Βεατρίκη και Ευγενία -Γιατί όλοι περιμένουν να δουν στο γάμο τις λίγο... αδέξιες εξαδέλφες του Χάρι με τα τρελοκαπέλα τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Βεατρίκη και Ευγενία -Γιατί όλοι περιμένουν να δουν στο γάμο τις λίγο... αδέξιες εξαδέλφες του Χάρι με τα τρελοκαπέλα τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να δουν το νυφικό που θα φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ το Σάββατο. Υπάρχουν όμως κι άλλοι που περιμένουν ένα άλλο fashion statement.

Οι χρήστες του Twitter έχουν ήδη ενθουσιαστεί και αδημονούν να δουν τα καπέλα που θα φορέσουν η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η αδερφή της Ευγενία στο γάμο, αφού οι δύο αδερφές είχαν ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων με τις εμφανίσεις τους στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ.

Το απαλό ροζ καπέλο που φορούσε η πριγκίπισσα Βεατρίκη για να ταιριάξει με το Valentino φόρεμά της είχε έναν πελώριο φιόγκο στην κορυφή του κεφαλιού της και πυροδότησε αμέτρητα memes, που το παρομοίασαν είτε με ένα πρέτσελ, είτε με κάθισμα λεκάνης είτε με γαλοπούλα

Την ίδια ώρα, το μπλε καπέλο της αδερφής της πρόσθεσε μερικά εκατοστά στο ύψος της με ένα τεράστιο μοβ λουλούδι στολισμένο με φτερά.

Τώρα, οι θαυμαστές τους ελπίζουν πως η αυριανή τους εμφάνιση θα είναι το κερασάκι στην τούρτα, με κάποιον να λέει: «Ξέχνα το νυφικό της Μέγκαν. Θέλω να δω τα καπέλα της Βεατρίκης και της Ευγενίας».

Ένας άλλος σχολίασε πως θα απογοητευτεί πάρα πολύ αν οι δυο κοπέλες εμφανιστούν με βαρετά καπέλα αντί για τις συνηθισμένες πολύπλοκες δημιουργίες τους. Κι αρκετοί ήταν αυτοί που δήλωσαν πως δεν ενδιαφέρονται τόσο για την τελετή αλλά για να δουν τι θα φορέσουν οι αδερφές του Γιορκ.

Και οι δύο αδερφές έχουν μια αγάπη στα περίεργα καπέλα, ενώ η Βεατρίκη αγαπά ιδιαίτερα ένα αξεπέραστο αξεσουάρ.

Για παράδειγμα, η νεαρή πριγκίπισσα έκανε τους πάντες να γυρίσουν να την κοιτάξουν στο γάμο του Πίτερ Φίλιπς το 2008 όταν εμφανίστηκε με ένα καπέλο με πολύχρωμες πεταλούδες.

Η ίδια η Βεατρίκη, μετά το σάλο που προκάλεσε το καπέλο της στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αποφάσισε να κερδίσει από αυτή την προσοχή και έβγαλε σε δημοπρασία στο eBay το περιβόητο καπέλο. Η τιμή που έπιασε; 81.100 λίρες με τα έσοδα να πηγαίνουν στην πρωτοβουλία Little Bee, μια φιλανθρωπική οργάνωση που δημιουργήθηκε από την πριγκίπισσα για να συγκεντρώσει χρήματα για τον οργανισμό Children in Crisis και τη Unicef.

If Beatrice or Eugenie don't wear hideous hats or outfits I'll be hugely disappointed https://t.co/fESKgxz8Fz

Is it true that Beatrice's hat tomorrow doubles up as a satellite dish thus ensuring the rest of the world have #RoyalWedding pictures?

It’s ok, Stephen, I’ll tweet you a play by play. Complete with full description of Beatrice and Eugenie’s hats! I’m that kind of friend! pic.twitter.com/yiN5zmgAFM

I just hope that Beatrice and Eugenie go to bed tonight reflecting on the country's need to be cheered up right royally. And then wake up and put on the stupidest hat imaginable.

The nation is now counting on Princesses Beatrice and Euginie to save the circus of this #RoyalWedding solely by the strength of their hat choices #MeghanAndHarry #weneedthis pic.twitter.com/ieTjx8zDyz

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ