Τρεις νεκροί στα Σφακιά -Ταχύπλοο καρφώθηκε σε βράχια [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρεις νεκροί στα Σφακιά -Ταχύπλοο καρφώθηκε σε βράχια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταχύπλοο σκάφος προσέκρουσε - υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες - σε βραχώδη ακτή στην περιοχή Φοίνικας Σφακίων και, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τρεις νέοι άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι νεκροί ήταν 32, 33 και 35 ετών, ενώ ο 30χρονος τραυματίας έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τους σπονδύλους και διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Χανίων.

Μαρτυρίες ψαράδων που βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή ανέφεραν ότι το σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε στα βράχια.

Προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι δύο σοροί από τα συντρίμμια του σκάφους χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ. Η τρίτη σορός, όπως και ο ένας σοβαρά τραυματισμένος, περισυνελέγησαν από αλιευτικά σκάφη, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Τρεις νεκροί στα Σφακιά -Ταχύπλοο καρφώθηκε σε βράχια [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τρεις νεκροί στα Σφακιά -Ταχύπλοο καρφώθηκε σε βράχια [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: flashnews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιμενικό Σφακιά δυστύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ