Σλούκας: «Πιο κοντά στο στόχο» - iefimerida.gr

Σλούκας: «Πιο κοντά στο στόχο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μαχητικότητα της Ζαλγκίρις Κάουνας στάθηκε ο Κώστας Σλούκας, μετά την πανηγυρική πρόκριση της Φενερμπαχτσέ στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι.

Παράλληλα, ο Έλληνας γκαρντ της τουρκικής ομάδας υπογράμμισε ότι η πρωταθλήτρια Ευρώπης βρίσκεται και επίσημα πλέον στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο βράδυ, γνωρίζαμε ότι η Ζάλγκιρις είναι σκληρή ομάδα, της αξίζουν συγχαρητήρια γιατί παίζουν σαν ρομπότ, φύγαμε τόσες φορές μπροστά και επέστρεψαν», είπε αρχικά ο Σλούκας στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:

«Είναι τεράστια η βραδιά, είμαστε τρία χρόνια στις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ήταν στόχος και όνειρο, είμαστε και επίσημα στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εχουμε μεγάλο ρόστερ και πληρότητα, έχουμε ποιότητα, ο πρώτος και ο τελευταίος παίκτης μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Όσο για την προσφορά του Μπόμπι Ντίξον στον σημερινό ημιτελικό, είπε: «Ο Μπόμπι Μπράουν έδειξε την κλάση του, του αξίζουν συγχαρητήρια. Το ίδιο και ο Ντουβερίογλου. Το ίδιο και ο Γκιουλέρ που είναι εκτός 12άδας. Είμαστε κοντά σε έναν τεράστιο στόχο».

Από την πλευρά του, ο πρωταγωνιστής της επιτυχίας της Φενερμπαχτσέ, Μπόμπι Ντίξον, δήλωσε: «Περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις είναι μια σκληρή ομάδα στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε.

Είναι πολύ δύσκολο γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχα βρει ρυθμό όμως πνευματικά ένιωσα έτοιμος και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Είναι μια κορυφαία ομάδα η Ζαλγκίρις. Περιμέναμε μάχη σαν αυτή και είμαι χαρούμενος που βοήθησα και έδωσα τη... σπίθα για να κερδίσει η ομάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Κώστας Σλούκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ