Final 4 Euroleague: Φενέρ-Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Κυριακής - iefimerida.gr

Final 4 Euroleague: Φενέρ-Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Κυριακής

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τουρκική Φενέρ και η ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν το βράδυ της Κυριακής το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς θέλει το δεύτερο σερί τρόπαιο στον τρίτο σερί τελικό της σε Final 4 της Euroleague, ενώ η ισπανική ομάδα θέλει να επανέλθει στους τίτλους μετά το 2015.

Ο τελικός θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 21:00, ενώ ο μικρός τελικός ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Ζαλγκίρις Κάουνας στις 18:00.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Ζαλγκίρις στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague και θα παλέψει για τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, ο οποίος θα είναι και συνεχόμενος, μετά την κατάκτηση της Euroleague το 2017 στην Πόλη. Παράλληλα, ξεχωριστή σημασία θα έχει και για τον «Ζοτς» ο φετινός τελικός. Κι αυτό γιατί θα είναι ο 12ος στην τεράστια καριέρα του Σέρβου προπονητή, ο οποίος φιλοδοξεί να φτάσει στην 10η κατάκτηση του τροπαίου, ενώ θα είναι και το πρώτο repeat στην -τεράστια- καριέρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε περίπτωση πυο η Φενέρμπαχτσε φτάσει ως την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Μαδριλένοι ήταν καλύτεροι στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήραν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της «Stark Arena». Εκεί, θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον 10o ευρωπαϊκό τους τίτλο. Θυμίζουμε ότι η ποδοσφαιρική «Βασίλισσα» είχε φτάσει στα 10 Champions League το 2014.Αναλυτικά οι σεζόν, στις οποίες η Ρεάλ κατέκτησε το κορυφαίο ευρωπαϊκό τρόπαιο: 1963–64, 1964–65, 1966–67, 1967–68, 1973–74, 1977–78, 1979–80, 1994–95, 2014–15

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague τελικός FInal 4 Φενέρ Ρεάλ Μαδρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ