Δεν φαντάζεστε ποια καθημερινή συνήθεια βοηθάει ώστε να μείνετε εύκολα έγκυος - iefimerida.gr

Δεν φαντάζεστε ποια καθημερινή συνήθεια βοηθάει ώστε να μείνετε εύκολα έγκυος

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που τουλάχιστον 30.000 νεαρά κορίτσια, ηλικίας κάτω των 16 χρόνων, καταφεύγουν κάθε χρόνο στην Ελλάδα στην «επιλογή» της τεχνητής έκτρωσης προκειμένου να διακόψουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, δεν είναι λίγες οι γυναίκες στις ημέρες μας που δυσκολεύονται να συλλάβουν.

Ο συνολικός ετήσιος αριθμός των εκτρώσεων στη χώρα μας αγγίζει τις 150.000, ενώ ένα στα πέντε ζευγάρια στην Ελλάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα γονιμότητας.

Είναι γεγονός πως όταν μια γυναίκα προσπαθεί να συλλάβει, ακόμα κι αν δεν υπάρχει πρόβλημα γονιμότητας, το άγχος τα κάνει όλα πιο δύσκολα.

Το άγχος και το στρες έχουν συνδεθεί άμεσα με την υπογονιμότητα, στις περιπτώσεις φυσικά που ιατρικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ζευγάρι.

Τώρα όμως φαίνεται πως υπάρχουν μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να αυξήσει τις πιθανότητες να μείνει έγκυος.

Διαβάστε ποια ποια καθημερινή συνήθεια βοηθάει στη σύλληψη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ