Ο Αργύρης Αγλαμίσης από το MasterChef υπήρξε το πιο γελαστό μωρό που είδαμε ποτέ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Αργύρης Αγλαμίσης από το MasterChef υπήρξε το πιο γελαστό μωρό που είδαμε ποτέ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκροτημένος, φιλόδοξος, σίγουρος για τον εαυτό του, με όρεξη για μάθηση και στοχοπροσήλωση. Η «ήρεμη δύναμη» που ξεχώρισε στο MasterChef.

O 25χρονος Αργύρης Αγλαμίσης, μέσα από την συμμετοχή του στο reality μαγειρικής που κέρδισε τους τηλεθεατές την φετινή τηλεοπτική σεζόν, έδειξε ότι έχει όλη την δυναμική για να κάνει καριέρα ως chef.

«Με το να γίνω γνωστός στον κόσμο, θα καταφέρω να επικοινωνήσω ευκολότερα τις μαγειρικές μου ιδέες, να μου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες, όπως και να μου λυθεί η περιέργεια για το πώς είναι να είσαι γνωστό πρόσωπο. Ένα μεγάλο όνειρό μου για τα επόμενα χρόνια είναι να μπορέσω να βοηθήσω μια μερίδα ανθρώπων που έχουν ανάγκη κάνοντας φιλανθρωπίες. Ίσως να το χαρακτήριζα περισσότερο “στόχο”, παρά “όνειρο” – εφόσον δεν το θεωρώ κάτι εξωπραγματικό» λέει ο ίδιος στο βιογραφικό του, όπως δημοσιεύτηκε στο site του MasterChef.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Aργύρης Αγλαμίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία των παιδικών του χρόνων που δείχνει την γλυκύτητα που είχε από μικρός.

«Ναι εγώ είμαι. Να χαμογελάτε πάντα! Δεν κοστίζει». Τα like έπεσαν βροχή. Ο Αργύρης παραμένει ίδιος και απαράλλακτος.

Δείτε την φωτογραφία του Αργύρη Αγλαμίση, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αργύρης Αγλαμίσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ