Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικρή ήταν ιδιαίτερα διακριτική και η οικογένειά της την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος; Ο πατέρας της και γιός του Ζερά Ντεπαρντιέ, Γκιγιόμ, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης όταν εκείνη ήταν 7 ετών.

Ο Γκιγιόμ Ντεπαρντιέ αποτελεί μελανό σημάδι στη ζωή του μεγάλου σταρ, τόσο για τον τρόπο που έζησε όσο και για τον θάνατό του, σε ηλικία 37 ετών.

Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η Λουίζ Νταπαρντιέ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της σε ηλικία 15 ετών ως μοντέλο για την ΜΚΟ Megha­nora, για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι γάλλοι ανακάλυψαν τότε μια πανέμορφη νεαρή ξανθιά, με ένα από τα διασημότερα επώνυμα της Γαλλίας. Στο πλευρό της νεαρής, η μητέρα και η θεία της.

Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η Λουίζ έχασε τον πατέρα της, γιό του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, με δραματικό τρόπο, όταν ήταν 7 ετών.


Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είχε μια θυελλώδη σχέση με τον γιό του Γκιγιόμ. Ο γιός του ήταν βίαιος, επιθετικός και παρουσίασε διάφορα ψυχολογικά προβλήματα από μικρός. Το 2003 καταδικάστηκε σε εννέα μήνες φυλάκιση γιατί πυροβόλησε κάποιον σε έναν καυγά. Επεσε νωρίς στα ναρκωτικά και η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά, σε σημείο που αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει το πόδι του ως τη γάμπα και να περπατάει με τεχνητό.

Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Οταν ήταν παιδί, ο διάσημος σταρ τον έπαιρνε μαζί του στα γυρίσματα και τον έβαλε να παίξει κάποιους ρόλους δίπλα του, όπως στην εμβληματική ταινία «Συρανό ντε Μπερζεράκ». Αλλά τα ναρκωτικά δηλητηρίασαν τη ζωή του νεαρού: σε ηλικία 17 ετών συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 18μηνη φυλάκιση για κατοχή και εμπορία ηρωίνης. Τα επόμενα χρόνια συνελήφθη και καταδικάστηκε πολλές φορές για τροχαία και βίαιους καυγάδες.
Ο ίδιος ο Γκιγιόμ Ντεπαρντιέ αποκαλούσε τον εαυτό του «ένα παιδί Ντιστιλμπέν», για να δικαιολογήσει τις κρίσεις κατάθλιψης, το άγχος, τα διατροφικά προβλήματα, τον αλκοολισμό κλπ. «Οταν η μητέρα μου ήταν έγκυος σε μένα, έπαιρνε Ντιστιλμπέν», έχει δηλώσει.

Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Διάσημοι υπήρξαν οι ατελείωτοι τσακωμοί του Γκιγιόμ με τον διάσημο πατέρα του, από τους οποίους ο νεαρός υπέφερε υπερβολικά. Η μητέρα του Ελίζαμπεθ έχει δηλώσει ότι τα παιδιά υπέφεραν επειδή ζούσαν στη σκιά του τεράστιου πατέρα. «Αν το ήξερα, θα αποκαλούσα τα παιδιά μου Ντυράν, όχι Ντεπαρντιέ. Τα παιδιά μου Γκιγιόμ και Ζυλί έβλεπαν πάντα τον εαυτό τους μέσα από το παραμορφωτικό πρίσμα του πατέρα τους και είχαν την αίσθηση ότι δεν υπήρχαν».

Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Εκτός από κάποιες εμφανίσεις στον κινηματογράφο, ο Γκιγιόμ Ντεπαρντιέ έγραφε και μουσική. Ο διάσημος σταρ πατέρας του, παρά τις δύσκολες σχέσεις που διατηρούσε με τον γιό του, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον πρόωρο θάνατό του από ναρκωτικά.
«Ο Γκιγιόμ, δυστυχώς, δεν έζησε όσο έπρεπε. Οι δυό μας είχαμε και αγάπη και προβλήματα. Τώρα, που η εικόνα του επανέρχεται έχω ένα αίσθημα αρμονίας και ειρήνης. Δεν είναι φυσικό τα παιδιά να πεθαίνουν πριν τον πατέρα. Είναι δύσκολο αίσθημα», έχει δηλώσει ο μεγάλος σταρ.

Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Σε κοινή συνέντευξη που έδωσαν παππούς και εγγονή Ντεπαρντιέ, ο σταρ λέει κάποια στιγμή στην Λουίζ:
«Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις μόνο όμορφες αναμνήσεις. Ο πατέρας σου αδικήθηκε από τις γαλλικές αρχές. Από την δικαιοσύνη και από την αστυνομία. Δεν μπόρεσε ποτέ πραγματικά να συνέλθει από αυτό. Αλλά σε διαβεβαιώνω ότι ο πατέρας σου ήταν ποιητής, ένας πραγματικός επαναστάτης».

Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Στη συνέντευξή τους, επίσης, ο Ντεπαρντιέ προσθέτει:
«Η ομορφιά της εγγονής μου είναι κυρίως η εξυπνάδα της. Στη ζωή θα πρέπει να βρει το δρόμο της, με ή χωρίς τις οικογένειες, τίποτα πιο φυσικό και τίποτα πιο δύσκολο ταυτόχρονα. Η Λουίζ μπορεί πια να απαντήσει για τη ζωή του πατέρα της. Ο Γκιγιόμ δεν ήταν ποτέ ένα τέρας, η ζωή είναι τέρας και εκείνος δεν την άντεξε».

Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Το τρομερό μυστικό της 17χρονης εγγονής του Ζεράρ Ντεπαρντιέ [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Πρόσφατα, η νεαρή Λουίζ Ντεπαρντιέ έκανε γνωστό ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, σε μια διασκευή του « Sign of the Times » του Harry Styles. «θα συνεργαστώ μαζί του», έγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λουίζ Ντεπαρντιέ εγγονή μυστικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ