Μόναχο: Ουδέν νεότερο για την Ελλάδα μέχρι την ενημέρωση από τους θεσμούς στο Eurogroup - iefimerida.gr

Μόναχο: Ουδέν νεότερο για την Ελλάδα μέχρι την ενημέρωση από τους θεσμούς στο Eurogroup

Την ενημέρωση από τους θεσμούς στο Eurogroup της επόμενης εβδομάδας περιμένει το γερμανικό υπ. Οικονομικών/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το θέμα του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στην ημερήσια διάταξη του Eurogroup.

Εκεί οι θεσμοί θα ενημερώσουν για το πού βρίσκονται τα πράγματα και τότε θα μπορέσουμε κι εμείς πάλι να ενημερώσουμε για την κατάσταση. Πέρα από αυτό δεν υπάρχουν νεότερα».

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Ντένις Κόλμπεργκ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να εξευρεθεί λύση τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συμμετάσχει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο παροχής προληπτικής πιστωτικής γραμμής μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Κόλμπεργκ επανέλαβε ότι «το θέμα τώρα είναι η τέταρτη αξιολόγηση, η οποία είναι σε εξέλιξη και όλα τα περαιτέρω βήματα θα πρέπει να αποφασιστούν στον κατάλληλο χρόνο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ