Απίστευτος μπόμπιρας στην Κίνα- Τα έβαλε με τους αστυνομικούς για να... προστατέψει τους γονείς του [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτος μπόμπιρας στην Κίνα- Τα έβαλε με τους αστυνομικούς για να... προστατέψει τους γονείς του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έχει γίνει το βίντεο με αυτόν τον μπόμπιρα από την Κίνα, ο οποίος αποφάσισε να υπερασπιστεί τους γονείς του και να υψώσει ανάστημα μπροστά στους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του μικρού είχαν στήσει έναν παράνομο πάγκο στην αγορά με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τους ζητήσουν να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν από το σημείο.

Ωστόσο ο μικρός αποφάσισε να μην αφήσει να περάσει το δικό τους και παίρνοντας έναν μεγάλο σωλήνα στα χέρια άρχισε να φωνάζει και χοροπηδά μπροστά στους αστυνομικούς, έτσι ώστε να προστατέψει τους γονείς του.

Ο μπόμπιρας μάλιστα δεν δίστασε να τα βάλει και με έναν αστυνομικό, ο οποίος θέλησε να τον ηρεμήσει και να του ζητήσει να καθίσει στον καναπέ. Ωστόσο, ο μικρός αρνήθηκε επιδεικτικά χτυπώντας του μάλιστα το χέρι.

Το βίντεο είναι επικό με το μικρό αγόρι να δίνει ρεσιτάλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγόρι Αστυνομικοί μπόμπιρας Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ