Αποκαλύψεις-σοκ: Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από την ξαδέλφη της [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποκαλύψεις-σοκ: Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από την ξαδέλφη της [εικόνες]

Γουίτνεϊ Χιούστον/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας, Γουίτνεϊ Χιούστον, φέρνει στο φως σοκαριστικές αποκαλύψεις, καθώς υποστηρίζει πως η Χιούστον έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, όσο ήταν ακόμα παιδί.

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την ζωή της διάσημης τραγουδίστριας Γούτνεϊ Χιούστον, υποστηρίζοντας πως η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την ξαδέρφη της όταν ήταν παιδί.

Σύμφωνα με το νέο ντοκιμαντέρ «Whitney», από τον Σκωτσέζο σκηνοθέτη Κέβιν Μακντόναλν το οποίο βασίζεται σε μαρτυρίες από στενά πρόσωπα της τραγουδίστριας, η ξαδέρφη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Ντι Ντι Γουόργουικ φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά εκείνη και τον αδελφό της.

H Ντι Ντι Γουόργουικ ήταν η ανιψιά της μητέρας της Χιούστο και αδερφή της μουσικού της soul Ντιόν Γουόργουικ. Πέθανε το 2008, σε ηλικία 63 χρόνων και ήταν επίσης εθισμένη σε ουσίες.

H Ντι Ντι Γουόργουικ
Αποκαλύψεις-σοκ: Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από την ξαδέλφη της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Για το άσχημο συμβάν μίλησε ο ετεροθαλής αδελφός της Χιούστον, πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Γκάρι Γκάρλαντ-Χιούστον, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Γουίτνεϊ, αλλά και ο ίδιος κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από την Γουόργουικ στις ηλικίες των επτά και εννέα ετών.

Το ίδιο υποστήριξε και η προσωπική βοηθός της Χιούστον, Μέρι Τζόουνς, η οποία δήλωσε ότι η Γουίτνεϊ είχε της είχε πει ότι σε νεαρή ηλικία είχε κακοποιηθεί από μία γυναίκα.

Το ντοκιμαντέρ «Whitney» θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 6 Ιουλίου και αναμένεται να ρίξει φως στην προσωπική ζωή της τραγουδίστριας, μέσα από συνεντεύξεις συγγενών και φίλων.

Αποκαλύψεις-σοκ: Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από την ξαδέλφη της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Άρχισα να υποψιάζομαι πως υπήρξε κάποιο είδος κακοποίησης πριν μου το πει ο οποιοσδήποτε. Είχα μια αίσθηση, αφότου είχα παρακολουθήσει συνεντεύξεις για εκείνη ή δικά της στιγμιότυπα. Είχα την αίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν ένα προαίσθημα και μετά κάποιος μου το ανέφερε off camera. Δεν ήθελαν να το πουν μπορστά στην κάμερα, αλλά είπαν ότι η Γουίτνεϊ τους είχε πει ότι κάτι είχε συμβεί», είπε για την δουλειά του ο σκωτσέζος Κέβιν ΜακΝτόναλντ.

Αποκαλύψεις-σοκ: Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από την ξαδέλφη της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Υπενθυμίζεται πως η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε το 2012 σε ηλικία μόλις 48 ετών από πνιγμό μέσα στη μπανιέρα της. Στην επαγγελματική της καριέρα έχει πουλήσει περισσότερα από 170 εκατομμύρια άλμπουμ. Ακόμα πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Κέβιν Κόστνερ στη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του Χόλιγουντ «Ο Σωματοφύλακας» το 1992, υποδυόμενη μία εκδοχή του εαυτού της, την μια ποπ ντίβα, η ζωή της οποίας απειλείται από κάποιον άγνωστο. Ωστόσο, ο εθισμός της στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ, από τα οποία δεν μπόρεσε να απεξαρτοποιηθεί ποτέ, την οδήγησαν στον πρόωρο θάνατο της.

Τρία χρόνια αργότερα, η μοναχοκόρη της Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, βρέθηκε και εκείνη αναίσθητη στην μπανιέρα της, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή μετά από έξι μήνες σε κώμα, σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Φωτογραφίες: AP/ Shutterstock

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ