Αυτή θα είναι η μόνη πραγματική σταρ που θα πάει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - iefimerida.gr

Αυτή θα είναι η μόνη πραγματική σταρ που θα πάει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Η Αντζελίνα Τζολί με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρόσφατη άφιξη στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου μας κάνει να πιστέψουμε ότι ίσως παραλείψαμε μια διασημότητα από τη λίστα των καλεσμένων στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι.

Η Αντζελίνα Τζολί προσγειώθηκε πρόσφατα στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου με τα παιδιά της, Σίλο και Νοξ, και ένα φορτηγάκι γεμάτο με αποσκευές Louis Vuitton.

Αυτή θα είναι η μόνη πραγματική σταρ που θα πάει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 0
Αυτή θα είναι η μόνη πραγματική σταρ που θα πάει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 1

Η ηθοποιός, που έλαβε τον τίτλο της τιμητικής κυρίας από τη βασίλισσα Ελισάβετ τον περασμένο Οκτώβριο, έχει σχέσεις με την βασιλική οικογένεια που είναι λιγότερο προφανείς – αλλά οι σχέσεις αυτές αξίζουν μια πρόσκληση για το γάμο. Το έργο της Τζολί για τα ανθρώπινα δικαιώματα ευθυγραμμίζεται άψογα με τα φιλανθρωπικά πάθη της Μέγκαν και του Χάρι. Σύμφωνα με το περιοδικό Time, η Τζολί έλαβε το «Έμβλημα του Μεγάλο τιμητικού Σταυρού του πιο διακεκριμένου Τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου» για το έργο της στην καταπολέμηση της σεξουαλικής βίας ως όπλο κατά τη διάρκεια των περιόδων πολέμου.

Αυτή θα είναι η μόνη πραγματική σταρ που θα πάει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 2

Ο συγγραφέας Ομίντ Σκόμπι, που έγραψε ένα άρθρο στο Bazaar, λέει πως η Τζολί και η βασίλισσα ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα της, που ονομάστηκε «Queen's Commonwealth Canopy (QCC)», με στόχο την οικοδόμηση ενός δικτύου διατήρησης σε όλο τον κόμο. Το κοινό αυτό σχέδιο ήταν ο λόγος για τα ταξίδια της Τζολί στη Ναμίμπια το περασμένο καλοκαίρι με τα παιδιά της, το οποίο παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ για τη βασίλισσα «The Queen’s Green Planet».

Αυτή θα είναι η μόνη πραγματική σταρ που θα πάει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 3

Τότε η Τζολί είχε ταξιδέψει μαζί με τα έξι παιδιά της στη Ναμίμπια και φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar τον Νοέμβριο του 2017, και στη συνέντευξη μοιράστηκε τις σκέψεις της για τα δικαιώματα των γυναικών και την παγκόσμια ευθύνη για την διατήρηση του πλανήτη. Υπάρχουν όμως κι άλλες βασιλικές συνδέσεις. Ο Χάρι και η Μέγκαν σχεδιάζουν να περάσουν το μήνα του μέλιτος στη Ναμίμπια. Οι δυο τους θα αναχωρήσουν για την Αφρική αμέσως μόλις εκτελέσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα ως νεόνυμφοι τις ημέρες μετά το γάμο τους. Και υπάρχουν κι άλλα: Η Αντζελίνα Τζολί φόρεσε για τη συνάντησή της με την βασίλισσα, ένα κοστούμι του οίκου Ralph & Russo, που λέγεται ότι θα σχεδιάσουν το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ. Επιπλέον, ο Αλέξι Λουμπομίρσκι, που φωτογράφησε την Τζολί για το Harper’s Bazaar ενώ βρισκόταν στη Ναμίμπια, θα είναι ο επίσημος φωτογράφος στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν.

Αυτή θα είναι η μόνη πραγματική σταρ που θα πάει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 4

Η Τζολί δραστηριοποιείται στις προσπάθειες διατήρησης στη Ναμίμπια από την πρώτη της επίσκεψη το 2003 και προσεγγίστηκε από την κυβέρνηση της Ναμίμπια εξ ονόματος της βασίλισσας για να συμμετάσχει στην περιβαλλοντική της πρωτοβουλία.

Αυτή θα είναι η μόνη πραγματική σταρ που θα πάει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 5
Αυτή θα είναι η μόνη πραγματική σταρ που θα πάει στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ | iefimerida.gr 6

Κι ενώ VIP ονόματα όπως οι Σερένα Γουίλιαμς και Πιργιάνκα Τσόπρα ήταν δεδομένο ότι θα λάμβαναν προσκλήσεις για τον βασιλικό γάμο, το όνομα της Τζολί δεν αναφέρθηκε ποτέ. Ωστόσο, δεδομένου του δεσμού της με την βασίλισσα, του νέου της τίτλου και τη σύνδεσή της με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις τις οποίες στηρίζουν οι Μέγκαν και Χάρι, η άφιξή της στο Λονδίνο φαίνεται πως ταιριάζει. Αναμένουμε να τη δούμε στο βασιλικό γάμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ