Έλενα Παπαρίζου: «Έχω δυο εξογκώματα στον λαιμό μου» - iefimerida.gr

Έλενα Παπαρίζου: «Έχω δυο εξογκώματα στον λαιμό μου»

Έλενα Παπαρίζου: «Έχω δυο εξογκώματα στον λαιμό μου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της σε σουηδικό Μέσο μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά το θάνατο του πατέρα της αλλά και τα δύο εξογκώματα στο λαιμό της, που την ταλαιπωρούν.

«Έβαλα δέκα κιλά σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα. Ήμουν συνεχώς κουρασμένη, είχα προβλήματα στον ύπνο και χάλια διάθεση», λέει η ερμηνεύτρια αναφερόμενη στην περίοδο μετά το χαμό του πατέρα της.

Από το 2012, είπε, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και είναι τυχερή που δεν χρειάστηκε επέμβαση: «Έχω δυο εξογκώματα στο λαιμό μου που μπορούν να αφαιρεθούν με χειρουργείο, είναι λίγο πρησμένα και μερικές φορές γεμίζουν με υγρό» ενώ αναφέρθηκε και στις φοβίες και στις κρίσεις πανικού που βίωνε. «Μετά τη σχέση μου που τελείωσε, πήγα στην Σουηδία και ξεκίνησα γνωστική θεραπεία. Είχα κολλήσει σε ένα φαύλο κύκλο, είχα κρίσεις πανικού και πολλές φοβίες, όπως αγοραφοβία, κλειστοφοβία και υψοφοβία. Για ένα διάστημα έβγαινα με το ζόρι ακόμα και για να πετάξω τα σκουπίδια.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ