Σαλβίνι: Δεν θα είμαι πρωθυπουργός ούτε εγώ, ούτε ο Ντι Μάιο - iefimerida.gr

Σαλβίνι: Δεν θα είμαι πρωθυπουργός ούτε εγώ, ούτε ο Ντι Μάιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πορεία των διαπραγματεύσεών του με το κίνημα Πέντε Αστέρων αναφέρθηκε ο γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, κατά την διάρκεια ομιλίας του.

«Ψάχνουμε τον καταλληλότερο άνθρωπο για την θέση αυτή. Δεν θα αναλάβουμε την πρωθυπουργία ούτε εγώ και ούτε ο Ντι Μάιο», δήλωσε ο Σαλβίνι και εξήγησε ότι «όποιος και να είναι ο άνθρωπος αυτός, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οριστικοποίηση του προγράμματος και ίσως, μπορεί να το έχει ήδη κάνει».

«Την Δευτέρα ή θα ολοκληρωθούν όλα, ή θα σημαίνει ότι κάναμε τεράστια δουλειά, μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, για την οποία κάποιοι θα μας είναι ούτως ή άλλως ευγνώμονες», πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα. Μιλώντας σε συγκέντρωση στην πόλη Αόστα της βορειοδυτικής Ιταλίας, είπε επίσης ότι «είναι εκ φύσεως αισιόδοξος, αλλά συγχρόνως, είναι άνθρωπος που χαρακτηρίζεται και από ρεαλισμό».

Ο Ματτέο Σαλβίνι κάλεσε κάποιους συμμάχους (με αναφορά στην κεντροδεξιά) να μην προχωρούν σε αρνητικά σχόλια σχετικά με την διαπραγμάτευση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, από την στιγμή που δεν γνωρίζουν το περιεχόμενό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ