ΑΕΚ: Συμφωνία Μελισσανίδη-Χιμένεθ για ανανέωση - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Συμφωνία Μελισσανίδη-Χιμένεθ για ανανέωση

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τον Μανόλο Χιμένεθ και ουσιαστικά έφτασαν στο σημείο να συμφωνήσουν ότι θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν στο κότερο του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ για όλα τα θέματα της ομάδας και του σχεδιασμού για την νέα σεζόν και εξέφρασαν από κοινού την επιθυμία να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Ουσιαστικά απομένει ένα ραντεβού των εκπροσώπων των δύο πλευρών για να γίνει επίσημη η τελική συμφωνία ανανέωσης και να προχωρήσει η ΑΕΚ στην επίσημη ανακοίνωση παραμονής του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Μπορεί να υπήρξε πίκρα από τον χαμένο τελικό και την ευκαιρία απώλειας του νταμπλ μετά από 40 χρόνια, αλλά κανείς δεν μπορεί να μην πιστώσει στον Ισπανό προπονητή την εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και βεβαίως την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Ετσι, η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση και δη ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται ικανοποιημένος από το έργο του Μανόλο και του δίνει το… χρίσμα να χτίσει την ΑΕΚ της νέας χρονιάς με πρώτο στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League ώστε να υπάρξει η ευκαιρία να μπει στους ομίλους, μα κυρίως της κατάκτησης του δεύτερου σερί πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ