Μαθητές «εικονικούς επιχειρηματίες» θα βραβεύσει ο Προκόπης Παυλόπουλος - iefimerida.gr

Μαθητές «εικονικούς επιχειρηματίες» θα βραβεύσει ο Προκόπης Παυλόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ενθουσιασμός αλλά και η αγωνία κορυφώνονται για τις 10 μαθητικές ομάδες από αντίστοιχα Γυμνάσια και Λύκεια που προκρίθηκαν στον τελικό του εκπαιδευτικού προγράμματος Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση», του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece», για τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Ο Πανελλαδικός Τελικός Διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί και φέτος στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018.

Το ΣΕΝ/JA Greece και κυρίως τα σπουδαία παιδιά που θα διαγωνισθούν, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δημήτρης Μπαξαβανάκης. Θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα απονείμουν τα τρία πρώτα βραβεία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απονείμει το πολυπόθητο Πρώτο Βραβείο, καθώς η ομάδα που θα το κερδίσει θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Junior Achievement Europe, στις 16-18 Ιουλίου στο Βελιγράδι. Το Δεύτερο Βραβείο θα απονείμει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και το Τρίτο Βραβείο ο κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ