«Πιθανόν στην Λας Πάλμας μαζί Χιμένεθ-Αραούχο το καλοκαίρι» - iefimerida.gr

«Πιθανόν στην Λας Πάλμας μαζί Χιμένεθ-Αραούχο το καλοκαίρι»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ που ασχολείται εκτενώς με το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας, έριξε… βόμβα στην ΑΕΚ! Καθώς με σημερινό tweet του αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανόν να συνυπάρξουν από το καλοκαίρι και για την νέα σεζόν στην Λας Πάλμας (στην Β’ Ισπανίας), ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Σέρχιο Αραούχο.

Να θυμίσουμε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ παρότι κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην ΑΕΚ μετά από 24 χρόνια, δεν έχει ανανεώσει ακόμη με την Ενωση και αυτό δημιουργεί προβληματισμό, ενώ ο Σέρχιο Αραούχο ήταν δανεικός και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο ο δεύτερος σερί δανεισμός του από την Λας Πάλμας.

Αν η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει με τον Μανόλο πρέπει… άμεσα πια να συμφωνήσει μαζί του στο πλάνο της νέας σεζόν για μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη και πιο δυνατή, ενώ για τον Σέρχιο Αραούχο πρέπει να δαπανήσει ξανά πολλά χρήματα αν τον θέλει δανεικό και πολλά περισσότερα αν θέλει να τον αγοράσει από την ισπανική ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ